Vinnaren av Oneplus Star Wars-utgåva är korad!

Många kände kraftens lockningsrop, men endast en kan gå hem med telefonen i hand. Vinnaren av Star Wars-utgåvan av Oneplus 5T är nu korad!

Gårdagens premiär av Star Wars Episode VIII: The Last Jedi har varit emotsedd av många, och en annan händelse av vikt är köpet av en ny telefon. Utöver att faktiskt välja vilken man vill ha ska priset också vägas in. Att vinna en telefon är ju faktiskt en trevlig lösning på denna problematik, och just det fick 99:s och FZ:s läsare möjlighet att göra.

En kostnadsfri telefon är definitivt trevligt, men det är också klart fördelaktigt om telefonen dessutom är riktigt bra och är bestyckad med ikonografi från ens favoritfilmer. Oneplus erbjuder just detta med Star Wars-versionen av flaggskeppet Oneplus 5T, som vi gav översvallande positivt omdöme i vårt test.

Många var det som kände Kraftens lockande rop till gårdagens tävling, som dels bestod av ett Star Wars-quiz och en motivering som utslagsfråga. Den 99-medlem som lyckades få alla rätt på quizet och dessutom lämna in en bra och fyndig motivering är Teodor Högl som skrev följande motivering:

Efter att nyss ha kommit hem från premiären av The Last Jedi så inser jag att jag känt något väldigt länge. Jag som Iphone-användare ser att ljuset finns inom Oneplus. De anslöt sig till Android men jag vet att det finns något inom telefonen som vill tvärtom. Nu när telefonen har blivit inspirerad av Star Wars finns det hopp om att den inser sitt misstag. Jag är den enda som kan övertyga den. Ett sista råd på ett tankesätt som används i Rogue One: "I'm one(plus) with the force. The force is with me."

Grattis Teodor, kraften var sannerligen med dig den här gången!

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.