Vinnaren av Oneplus Star Wars-utgåva är korad!

Många kände kraftens lockningsrop, men endast en kan gå hem med telefonen i hand. Vinnaren av Star Wars-utgåvan av Oneplus 5T är nu korad!

Gårdagens premiär av Star Wars Episode VIII: The Last Jedi har varit emotsedd av många, och en annan händelse av vikt är köpet av en ny telefon. Utöver att faktiskt välja vilken man vill ha ska priset också vägas in. Att vinna en telefon är ju faktiskt en trevlig lösning på denna problematik, och just det fick 99:s och FZ:s läsare möjlighet att göra.

En kostnadsfri telefon är definitivt trevligt, men det är också klart fördelaktigt om telefonen dessutom är riktigt bra och är bestyckad med ikonografi från ens favoritfilmer. Oneplus erbjuder just detta med Star Wars-versionen av flaggskeppet Oneplus 5T, som vi gav översvallande positivt omdöme i vårt test.

Många var det som kände Kraftens lockande rop till gårdagens tävling, som dels bestod av ett Star Wars-quiz och en motivering som utslagsfråga. Den 99-medlem som lyckades få alla rätt på quizet och dessutom lämna in en bra och fyndig motivering är Teodor Högl som skrev följande motivering:

Efter att nyss ha kommit hem från premiären av The Last Jedi så inser jag att jag känt något väldigt länge. Jag som Iphone-användare ser att ljuset finns inom Oneplus. De anslöt sig till Android men jag vet att det finns något inom telefonen som vill tvärtom. Nu när telefonen har blivit inspirerad av Star Wars finns det hopp om att den inser sitt misstag. Jag är den enda som kan övertyga den. Ett sista råd på ett tankesätt som används i Rogue One: "I'm one(plus) with the force. The force is with me."

Grattis Teodor, kraften var sannerligen med dig den här gången!

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.

I framtiden tros Apple byta ut sina skärmar från Samsung och LG mot egna skärmar med Micro-LED.

Trots all automatisering kan det ibland vara skönt att kunna tända sina uppkopplade lampor via den vanliga strömbrytaren på väggen. Innan årets slut kommer det att släppas smarta strömbrytare till Philips Hue-lampor.

Att ladda ner spel som sedan visar sig vara usla är sällan skoj. Speciellt inte om det suger en massa datatrafik i väntan på bussen. Men genom Google Play Instant ska användare kunna testa spel utan att ladda ner dem.