Vinnaren av Oneplus Star Wars-utgåva är korad!

Många kände kraftens lockningsrop, men endast en kan gå hem med telefonen i hand. Vinnaren av Star Wars-utgåvan av Oneplus 5T är nu korad!

Gårdagens premiär av Star Wars Episode VIII: The Last Jedi har varit emotsedd av många, och en annan händelse av vikt är köpet av en ny telefon. Utöver att faktiskt välja vilken man vill ha ska priset också vägas in. Att vinna en telefon är ju faktiskt en trevlig lösning på denna problematik, och just det fick 99:s och FZ:s läsare möjlighet att göra.

En kostnadsfri telefon är definitivt trevligt, men det är också klart fördelaktigt om telefonen dessutom är riktigt bra och är bestyckad med ikonografi från ens favoritfilmer. Oneplus erbjuder just detta med Star Wars-versionen av flaggskeppet Oneplus 5T, som vi gav översvallande positivt omdöme i vårt test.

Många var det som kände Kraftens lockande rop till gårdagens tävling, som dels bestod av ett Star Wars-quiz och en motivering som utslagsfråga. Den 99-medlem som lyckades få alla rätt på quizet och dessutom lämna in en bra och fyndig motivering är Teodor Högl som skrev följande motivering:

Efter att nyss ha kommit hem från premiären av The Last Jedi så inser jag att jag känt något väldigt länge. Jag som Iphone-användare ser att ljuset finns inom Oneplus. De anslöt sig till Android men jag vet att det finns något inom telefonen som vill tvärtom. Nu när telefonen har blivit inspirerad av Star Wars finns det hopp om att den inser sitt misstag. Jag är den enda som kan övertyga den. Ett sista råd på ett tankesätt som används i Rogue One: "I'm one(plus) with the force. The force is with me."

Grattis Teodor, kraften var sannerligen med dig den här gången!

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!