Avsnitt #209: Ingen julstress här inte

Det är lite mycket nu, så här dagen före tredje advent. Men ett poddavsnitt var det här med snack om videotjänster, Imac Pro, fingeravtrycksläsare och vem man kan lita på.

Det är inte mycket kvar till jul och här kommer det sista "vanliga" avsnitter för året. Ida, Amanda och Andreas träffas i studion för att prata om intressanta tekniknyheter.

På menyn finns: HBO Nordic försöker förbättra sig, men saboterar för Android-användare. Apples Imac Pro har börjat säljas för massor av pengar. Nu finns rapporter om att det äntligen går att massproducera fingeravtrycksläsare som kan ligga under skärmen. Kanske får vi se en sådan lösning i en kommande Samsung-mobil?

Det blir också lite snack om Tidal och Amazon som nu lanserat sin musiktjänst och röstassistenten Alexa (på engelska) här i Sverige. Dessutom några funderingar på vem man bör lita på egentligen: Apple, Google eller Amazon.

Mycket nöje!

Avsnitt: Ingen julstress här inte

Längd 29:53, filstorlek 18,73 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.