torsdagsquiz

Quiz: Vad minns du från 90-talets jular?

Nu har vi äntligen kommit in i december vilket betyder julquiz. Vi fortsätter med 90-talets jular!

Vi firar julen på flera sätt, nu är vi mitt uppe i allt julstök och har kommit till tekniken och jularna på 90-talet. Hur bra koll har du på vad som hände inom tekniken värld på 90-talet?

Lycka till!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Amazon har kopplat ett stadigt grepp om den amerikanska marknaden för smarta högtalare, men konkurrensen är stenhård.

När du ska byta en sprucken skärm på din Iphone är det viktigt att det går fort. Nu får auktoriserade serviceverkstäder möjlighet att byta glaset på en timme, direkt på plats.

Nya renderingar visar upp hur Apples nästa generation av Ipad Pro kan komma att se ut. Apple förväntas visa upp de nya enheterna den 30 oktober.

Ett hemligt dokument avslöjar nu vad Android-tillverkarna får betala för att ha Play Store förinstallerad, och det blir dyrt. Men rabatt ges om även Chrome och Googles sökmotor används.

Vår medlem jk4 står i valet och kvalet mellan Iphone X och Iphone XR. Vilken skulle du välja och varför? In i tråden och berätta!

Den svenska tjänsten Playpilot vill hjälpa alla där hemma i tv-soffan att hitta något gemensamt att titta på. Dessutom fungerar det som en tv-guide till alla de strömmande tjänster som du har tillgång till. 99 går igenom hur det funkar.