torsdagsquiz

Quiz: Vad minns du från 90-talets jular?

Nu har vi äntligen kommit in i december vilket betyder julquiz. Vi fortsätter med 90-talets jular!

Vi firar julen på flera sätt, nu är vi mitt uppe i allt julstök och har kommit till tekniken och jularna på 90-talet. Hur bra koll har du på vad som hände inom tekniken värld på 90-talet?

Lycka till!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Apple nekade en ny app från Valve som strömmar spel från Steam till IOS, och nu förklarar marknadschefen Phil Schiller varför.

Få Apple-produkter har fått så mycket kritik som Kartor. Numera är tjänsten en stor anledning till varför jag fortsätter att välja Apple. Nu ska ni få höra varför jag älskar Apple Kartor.

Den här veckans podd bjuder på mobilsnack, lite pepp inför WWDC, intressanta undersökningar och ett varmt hej då från Amanda som snart börjar på ett nytt jobb.

Nu är både Ida och Jakob tillbaka från sina respektive föräldraledigheter vilket betyder att det är dags för mig att säga hejdå.

Att förstå sig på kryptovalutor som Bitcoin är inte det lättaste. Youtube-kanalen Botnik studios "hjälper till" med ett tveksamt men roligt resultat.

En Echo-enhet har blivit ertappad med att spela in en konversation i bakgrunden och dela den med en kontakt i användarens adressbok.