quizresultat

Resultat: Vad vet du om 90-talets jular?

Hur gick det i förra veckans quiz? Jämför dig med andras resultat!

99-redaktionen firar julens intåg på flera olika sätt, bland annat genom att jula till våra torsdagsquiz. Vi startade vår tidsresa på 80-talet, jobbade oss vidare till 90-talet förra veckan. Här är resultatet:

Totalt genomförde 309 stycken förra veckans quiz. Såhär fördelade sig resultatet:

Veckans klurigaste fråga: Nokia släppte 1998 den här mobilen som kunde byta front, spela Snake och ringa. Vad hette den?
Det rätta svaret är 5110.

Nokia släppte 1998 den här mobilen som kunde byta front, spela Snake och ringa. Vad hette den?

Den allra lättaste frågan som flest svarat rätt på är: Från Japan kom ett digitalt "husdjur" som hade sin storhetstid under slutet av 90-talet. Vad kallades Aki Maitas och Yokoi Akihiros uppfinning?
Rätt svar är Tamagotchi.

Från Japan kom ett digitalt "husdjur" som hade sin storhetstid under slutet av 90-talet. Vad kallades Aki Maitas och Yokoi Akihiros uppfinning?

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.