fulkultur

Fulkultur pratar om Star Wars framtid och The Last Jedi

Fulkultur-panelen samlas för att prata om Star Wars då, nu och framtid. Kommer gulliga djur ta över visdom och ljussablar? Efter 35 minuter spoilar vi järnet ur The Last Jedi.

Denna vecka har Amanda Reventlid, Andreas Eklöv, Jonas Thörnqvist och Calle Johansson-Sundelius samlats för att prata av sig om Star Wars. Vi inleder med allmänt snack om Star Wars, var fenomenet är på väg och hur filmernas universum utvecklas. Ungefär 35 minuter in i programmet börjar vi totalt grotta ner oss i den rykande färska filmen The Last Jedi, så den som inte vill få något avslöjat ska stanna vid denna tidpunkt.

För den som vill se Calle och Amandas första reaktioner av The Last Jedi som är mer eller mindre spoilerfritt går det att kolla på videon nedan:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det går att prenumerera på podden via RSS eller Itunes och Fulkultur har dessutom en egen Tumblr-sida där länklista och alla avsnitt samlas. Podden finns dessutom representerad på Facebook, Instagram och Twitter. För er som hellre lyssnar på allt ljudligt via Spotify finns vi även tillgängliga där. Som vanligt tar vi tacksamt emot all form av feedback. Berätta också gärna vad ni skulle vilja höra oss diskutera i framtida avsnitt.

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.

I framtiden tros Apple byta ut sina skärmar från Samsung och LG mot egna skärmar med Micro-LED.

Trots all automatisering kan det ibland vara skönt att kunna tända sina uppkopplade lampor via den vanliga strömbrytaren på väggen. Innan årets slut kommer det att släppas smarta strömbrytare till Philips Hue-lampor.

Att ladda ner spel som sedan visar sig vara usla är sällan skoj. Speciellt inte om det suger en massa datatrafik i väntan på bussen. Men genom Google Play Instant ska användare kunna testa spel utan att ladda ner dem.