fulkultur

Fulkultur pratar om Star Wars framtid och The Last Jedi

Fulkultur-panelen samlas för att prata om Star Wars då, nu och framtid. Kommer gulliga djur ta över visdom och ljussablar? Efter 35 minuter spoilar vi järnet ur The Last Jedi.

Denna vecka har Amanda Reventlid, Andreas Eklöv, Jonas Thörnqvist och Calle Johansson-Sundelius samlats för att prata av sig om Star Wars. Vi inleder med allmänt snack om Star Wars, var fenomenet är på väg och hur filmernas universum utvecklas. Ungefär 35 minuter in i programmet börjar vi totalt grotta ner oss i den rykande färska filmen The Last Jedi, så den som inte vill få något avslöjat ska stanna vid denna tidpunkt.

För den som vill se Calle och Amandas första reaktioner av The Last Jedi som är mer eller mindre spoilerfritt går det att kolla på videon nedan:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det går att prenumerera på podden via RSS eller Itunes och Fulkultur har dessutom en egen Tumblr-sida där länklista och alla avsnitt samlas. Podden finns dessutom representerad på Facebook, Instagram och Twitter. För er som hellre lyssnar på allt ljudligt via Spotify finns vi även tillgängliga där. Som vanligt tar vi tacksamt emot all form av feedback. Berätta också gärna vad ni skulle vilja höra oss diskutera i framtida avsnitt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.

UE har uppdaterat sin Boom-serie med portabla Bluetooth-högtalare. De nya modellerna är vattentäta och har fått flera nya finesser.

Tillsammans med IOS 12 släppte Apple också Watch OS 5 till världen. Vi går igenom nyheterna som väntar dig.