fulkultur

Fulkultur pratar om Star Wars framtid och The Last Jedi

Fulkultur-panelen samlas för att prata om Star Wars då, nu och framtid. Kommer gulliga djur ta över visdom och ljussablar? Efter 35 minuter spoilar vi järnet ur The Last Jedi.

Denna vecka har Amanda Reventlid, Andreas Eklöv, Jonas Thörnqvist och Calle Johansson-Sundelius samlats för att prata av sig om Star Wars. Vi inleder med allmänt snack om Star Wars, var fenomenet är på väg och hur filmernas universum utvecklas. Ungefär 35 minuter in i programmet börjar vi totalt grotta ner oss i den rykande färska filmen The Last Jedi, så den som inte vill få något avslöjat ska stanna vid denna tidpunkt.

För den som vill se Calle och Amandas första reaktioner av The Last Jedi som är mer eller mindre spoilerfritt går det att kolla på videon nedan:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det går att prenumerera på podden via RSS eller Itunes och Fulkultur har dessutom en egen Tumblr-sida där länklista och alla avsnitt samlas. Podden finns dessutom representerad på Facebook, Instagram och Twitter. För er som hellre lyssnar på allt ljudligt via Spotify finns vi även tillgängliga där. Som vanligt tar vi tacksamt emot all form av feedback. Berätta också gärna vad ni skulle vilja höra oss diskutera i framtida avsnitt.

Apple har rekryterat branschkändisen Andrew Kim, en designer som jobbat åt både Tesla och Microsoft med allt från Model 3, Windows 10 och Xbox. Vad ska han hitta på hos Apple tro?

I ett test utfört av Forbes kunde ett 3D-utskrivet huvud låsa upp ett flertal Android-mobiler utan större bekymmer. Iphone X gick dock inte att lura.

Tack till carlsson för detta #nyhetstips!

Röstningen pågår för fullt – var med och utse årets bästa teknikprylar, och årets främsta inspiratörer.

Cydia har länge varit platsen att skaffa programvara för de som "jailbreakat" sin telefon, men nu meddelar grundaren av butiken att försäljningen av appar ska upphöra.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Google har nyligen visat upp mer av Fuchsia OS, den tilltänkta ersättaren av Android. I tillhörande nyhet utvecklades en diskussion om framtiden för Android, och hur klokt det är att ha ett system som ska täcka flera produkttyper. Dela gärna med dig av dina tankar!