Snooza dina vänner på Facebook

Facebook introducerar en snooze-knapp för den som vill städa upp i sitt flöde utan att avfölja eller gallra i vänlistan.

Tidigare i veckan berättade vi om hur Facebook ska hjälpa oss städa upp i flödet på plattformen. Nu presenterar företaget en funktion för att ytterligare hjälpa oss kurera fram vad som dyker upp i det ofta välfyllda flödet.

Plattformen släpper nu funktionen att snooza olika personer eller sidor i ditt flöde i 30 dagar. Funktionen nås genom den meny med alternativ som kan nås via de tre punkterna i övre högra hörnet på varje inlägg. Om du klickar i affekt går det givetvis att ångra en snooze också, antingen på en gång eller senare via inställningarna.

Funktionen lanseras rullande under kommande veckan och är tillgänglig på alla plattformar.

Skriven av Eric Persson

Blott förra veckan skrev vi om att datorspel i mobilen ska bli möjligt via appen Steam Link, men Apple stänger ner möjligheten innan den ens släppts.

Har du bra tips att dela med dig om vilken trådlös högtalare man bör välja, eller är du rentav nyfiken på detta själv? Tipsa eller läs för all del då i denna forumtråd!

Nu är både Ida och Jakob tillbaka från sina respektive föräldraledigheter vilket betyder att det är dags för mig att säga hejdå.

Nätdejting blir allt vanligare men det kan vara svårt att navigera sig i appdjungeln. Vi hjälper dig att reda ut vilken app du inte kan vara utan och vilka du bör undvika.

Imorgon träder GDPR-lagen i kraft, och därför uppmärksammar vi tillfällen när datalagring inte har funkat så bra i veckans quiz. Vad kan du om teknikvärldens läckor? Lycka till!

WWDC är snart här och då får vi veta mer om Apples planer för nästa version av deras mobila operativssystem – IOS 12. Vad ligger högst upp på din önskelista? Är det samma som andra här på forumet? Gå in och snacka av dig om önskemål och tankar!