Snooza dina vänner på Facebook

Facebook introducerar en snooze-knapp för den som vill städa upp i sitt flöde utan att avfölja eller gallra i vänlistan.

Tidigare i veckan berättade vi om hur Facebook ska hjälpa oss städa upp i flödet på plattformen. Nu presenterar företaget en funktion för att ytterligare hjälpa oss kurera fram vad som dyker upp i det ofta välfyllda flödet.

Plattformen släpper nu funktionen att snooza olika personer eller sidor i ditt flöde i 30 dagar. Funktionen nås genom den meny med alternativ som kan nås via de tre punkterna i övre högra hörnet på varje inlägg. Om du klickar i affekt går det givetvis att ångra en snooze också, antingen på en gång eller senare via inställningarna.

Funktionen lanseras rullande under kommande veckan och är tillgänglig på alla plattformar.

Skriven av Eric Persson

Nu finns det äntligen en officiell Spotify-app för Apple Watch. En uppdatering till Spotify finns i App Store.

Nu är det dags att utse de absolut bästa teknikprylarna från 2018, och det är vi på 99 som avgör genom att nominera och rösta. Det börjar direkt, så var med du också! Det finns också chans att vinna fina priser.

Trots ett namnbyte är det mesta sig likt hos Samsungs smarta klockor, men trevliga funktioner och klassledande batteritid ger en fantastisk helhetsupplevelse.

Volkswagen har uppdaterat sin IOS-app med stöd för bland annat Siri Shortcuts, så nu kan prenumeranter låsa upp bilen och frosta av rutan med hjälp av Apples röstassistent.

En kommande större variant av Airpods skulle själv kunna reda ut vad som är höger och vänster öra, och anpassa ljudet därefter enligt ett nytt patent som Apple säkrat.

Under föregående helg undersökte vi vilka användningsområden vi här på 99 nyttjar mest flitigt i våra telefoner. Resultatet är både oväntat och väntat.