Snooza dina vänner på Facebook

Facebook introducerar en snooze-knapp för den som vill städa upp i sitt flöde utan att avfölja eller gallra i vänlistan.

Tidigare i veckan berättade vi om hur Facebook ska hjälpa oss städa upp i flödet på plattformen. Nu presenterar företaget en funktion för att ytterligare hjälpa oss kurera fram vad som dyker upp i det ofta välfyllda flödet.

Plattformen släpper nu funktionen att snooza olika personer eller sidor i ditt flöde i 30 dagar. Funktionen nås genom den meny med alternativ som kan nås via de tre punkterna i övre högra hörnet på varje inlägg. Om du klickar i affekt går det givetvis att ångra en snooze också, antingen på en gång eller senare via inställningarna.

Funktionen lanseras rullande under kommande veckan och är tillgänglig på alla plattformar.

Skriven av Eric Persson

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.

Swype var länge ett populärt tangentbordsalterantiv för Android, och hittade också in i App Store, men nu meddelar utvecklarna att det inte kommer några fler uppdateringar.

Googles systerbolag Verily har tagit fram en artificiell intelligens som kan identifiera om en patient kan drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar genom att analysera patientens ögonbotten.

Hur gick det i förra veckans quiz? Här kan du jämföra dig med de andra som gjorde testet.

Nästa vecka kommer Sony visa upp sin nya Android-telefon på Mobile World Congress och i dag släppte de en kryptiskt video för telefonen.