poddradio

Avsnitt #211: Vi minns tillbaka på 2017

Den här veckan låter Ida, Amanda och Andreas tankarna vandra och försöker komma ihåg alla godbitarna från året som gått.

Nu är det alldeles snart dags att välkomna ett nytt år som förhoppningsvis bjuder på nya roliga prylar och spännande nyheter. Det här avsnittet får avrunda vår tillbakablick på 2017 och den här gången fokuserar vi på vad redaktionsmedlemmarna minns av året. Godbitarna från jobbet, spännande nyheter och favoritprylarna.

Vad minns du av teknikåret 2017? Dela gärna med dig i kommentarerna.

Gott nytt år!

Avsnitt: Vi minns tillbaka på 2017

Längd 58:20, filstorlek 34,85 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
9 svar

En blinkning så är våren förbi tycker redaktionen som har massor av spännande prylar att hugga tag i. Vi hälsar i alla fall prylvåren välkommen med ett nytt avsnitt av vår podd.

Det blåser orkanvindar runt Facebook just nu efter veckans avslöjanden om hur användarnas data kan utnyttjas tämligen frikostigt, och vi passar därför på att bjuda på vd:n Mark Zuckerbergs pudel-intervju.

Det nya smarta låset ska ge dig valmöjligheter med hur du låser upp dörren, där både fingret och mobilen är två av flera alternativ.

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?