poddradio

Avsnitt #211: Vi minns tillbaka på 2017

Den här veckan låter Ida, Amanda och Andreas tankarna vandra och försöker komma ihåg alla godbitarna från året som gått.

Nu är det alldeles snart dags att välkomna ett nytt år som förhoppningsvis bjuder på nya roliga prylar och spännande nyheter. Det här avsnittet får avrunda vår tillbakablick på 2017 och den här gången fokuserar vi på vad redaktionsmedlemmarna minns av året. Godbitarna från jobbet, spännande nyheter och favoritprylarna.

Vad minns du av teknikåret 2017? Dela gärna med dig i kommentarerna.

Gott nytt år!

Avsnitt: Vi minns tillbaka på 2017

Längd 58:20, filstorlek 34,85 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
9 svar

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.