poddradio

Avsnitt #211: Vi minns tillbaka på 2017

Den här veckan låter Ida, Amanda och Andreas tankarna vandra och försöker komma ihåg alla godbitarna från året som gått.

Nu är det alldeles snart dags att välkomna ett nytt år som förhoppningsvis bjuder på nya roliga prylar och spännande nyheter. Det här avsnittet får avrunda vår tillbakablick på 2017 och den här gången fokuserar vi på vad redaktionsmedlemmarna minns av året. Godbitarna från jobbet, spännande nyheter och favoritprylarna.

Vad minns du av teknikåret 2017? Dela gärna med dig i kommentarerna.

Gott nytt år!

Avsnitt: Vi minns tillbaka på 2017

Längd 58:20, filstorlek 34,85 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
9 svar

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Vår Jakob har tagit semester så självklart passar vi på att störa honom med frågor om vilka prylar och tjänster som han kommer använda mest under ledigheten.

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?