rykte

Rykte: Kommande Iphone-modeller får batterislukande Truedepth-kamera

Kommande generationer av Iphone kommer att förses med en mer avancerad Truedepth-kamera som kräver ett kraftfullare batteri än vad modellerna tidigare haft.

Apple-kännaren och analytikern Ming-Chi Kuo på analysföretaget KGI Securities menar att Apple i framtiden kommer att förse samtliga modeller i Iphone-familjen med en förfinad och mer engergikrävande Truedepth-kamera. Kuo skriver:

"Vi tror att adoptionen av Truedepth-kameran under 2017–18 kommer öka efterfrågan på batterier med högre kapacitet än tidigare. Från och med 2019 tror vi att Iphone kommer få mer utvecklade 3D-sensorer och AR-funktioner som kommer att dra betydligt mer batteri, vilket kommer förstärka behovet av batterier med högre batterikapacitet. Vi tror att Apple har tekniken för att ta fram dessa batterier."

Ming-Chi Kuo tror att Apple kommer jobba vidare på att höja batterikapaciteten under 2019 och 2020, vilket kommer leda till ett längre batteriliv i kommande produkter. Kuo tror dock inte att Face-ID kommer att förändras nämnvärt under nästa år.

I rapporten framgår även att Kuo tror att nästa generations Iphone X kommer få ett L-format batteri istället för ett tvåcellsbatteri, och tror att detta kommer öka batterikapaciteten med 10 procent.

Källa: Macrumors

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.