Fredagsvideo: Så här kan du fixa till julbelysningen

Så här i juletider har du kanske plockat fram en och annan ljusslinga för huset eller balkongräcket. I veckans fredagsvideo ser vi en ljusshow gjord med Philips Hue-belysning.

Så här års är det mörkt ute och ljusslingorna säljer troligen bra i handeln. Många sätter upp en och annan slinga i trädgården, på huset eller balkongräcket. Men det finns också dem som tar det hela till en helt annan nivå och skaffar slingor och lysande figurer som lyser upp hela kvarteret.

Här på 99 har vi varit förtjusta i smart belysning under året som gått. Till veckans fredagsvideo har vi hittat ett exempel som använder Philips Hue-belysning för att skapa en ljusshow.

Mysigt! Dela gärna med dig av din julbelysning där hemma. Hur fixar du julstämning i mörkret?

Kommentarer
2 svar

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.