Fredagsvideo: Så här kan du fixa till julbelysningen

Så här i juletider har du kanske plockat fram en och annan ljusslinga för huset eller balkongräcket. I veckans fredagsvideo ser vi en ljusshow gjord med Philips Hue-belysning.

Så här års är det mörkt ute och ljusslingorna säljer troligen bra i handeln. Många sätter upp en och annan slinga i trädgården, på huset eller balkongräcket. Men det finns också dem som tar det hela till en helt annan nivå och skaffar slingor och lysande figurer som lyser upp hela kvarteret.

Här på 99 har vi varit förtjusta i smart belysning under året som gått. Till veckans fredagsvideo har vi hittat ett exempel som använder Philips Hue-belysning för att skapa en ljusshow.

Mysigt! Dela gärna med dig av din julbelysning där hemma. Hur fixar du julstämning i mörkret?

Kommentarer
2 svar

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.