Fredagsvideo: Så här kan du fixa till julbelysningen

Så här i juletider har du kanske plockat fram en och annan ljusslinga för huset eller balkongräcket. I veckans fredagsvideo ser vi en ljusshow gjord med Philips Hue-belysning.

Så här års är det mörkt ute och ljusslingorna säljer troligen bra i handeln. Många sätter upp en och annan slinga i trädgården, på huset eller balkongräcket. Men det finns också dem som tar det hela till en helt annan nivå och skaffar slingor och lysande figurer som lyser upp hela kvarteret.

Här på 99 har vi varit förtjusta i smart belysning under året som gått. Till veckans fredagsvideo har vi hittat ett exempel som använder Philips Hue-belysning för att skapa en ljusshow.

Mysigt! Dela gärna med dig av din julbelysning där hemma. Hur fixar du julstämning i mörkret?

Kommentarer
2 svar

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.

I framtiden tros Apple byta ut sina skärmar från Samsung och LG mot egna skärmar med Micro-LED.