Fredagsvideo: Så här kan du fixa till julbelysningen

Så här i juletider har du kanske plockat fram en och annan ljusslinga för huset eller balkongräcket. I veckans fredagsvideo ser vi en ljusshow gjord med Philips Hue-belysning.

Så här års är det mörkt ute och ljusslingorna säljer troligen bra i handeln. Många sätter upp en och annan slinga i trädgården, på huset eller balkongräcket. Men det finns också dem som tar det hela till en helt annan nivå och skaffar slingor och lysande figurer som lyser upp hela kvarteret.

Här på 99 har vi varit förtjusta i smart belysning under året som gått. Till veckans fredagsvideo har vi hittat ett exempel som använder Philips Hue-belysning för att skapa en ljusshow.

Mysigt! Dela gärna med dig av din julbelysning där hemma. Hur fixar du julstämning i mörkret?

Kommentarer
2 svar

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.