Whatsapp slopar stöd för gamla operativsystem

Chattklienten Whatsapp slopar stödet för Blackberry OS och Windows Phone 8.0 från och med 31 december.

Det är flera dagar kvar till tjugondedag Knut men vissa företag har börjat sin julrensning redan nu. Däribland den Facebook-ägda chattappen Whatsapp som till årsskiftet kommer att slopa stödet för några impopulära operativsystem.

Operativsystemsversioner som redan nu saknar stöd:

  • Android 2.3.3 eller äldre

  • Windows Phone 7

  • IOS 6 eller äldre

  • Nokia Symbian S60

Utöver dessa finns det vissa operativsystem som inte kommer att stödjas efter 31 december. Bland annat Blackberry OS, vilket inkluderar Blackberry 10, och Windows Phone 8 eller äldre.

Kommentarer
2 svar

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Vår Jakob har tagit semester så självklart passar vi på att störa honom med frågor om vilka prylar och tjänster som han kommer använda mest under ledigheten.

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?