quizresultat

Resultat: Vad vet du om 00-talets jular?

Hur gick det i förra veckans quiz? Jämför dig med andras resultat!

99-redaktionen firar julens intåg på flera olika sätt, bland annat genom att jula till våra torsdagsquiz. Vi startade vår tidsresa på 80-talet, jobbade oss vidare till 90-talet och förra veckan var det dags för 00-talet. Här är resultatet:

Totalt genomförde 285 stycken förra veckans quiz. Så här fördelade sig resultatet:

Veckans klurigaste fråga: 2000-talet inledde starkt med Sonys Playstation 2. Hur många enheter såldes per sekund under de första timmarna efter lanseringen?
Det rätta svaret är i genomsnitt 7 enheter per sekund.

2000-talet inledde starkt med Sonys Playstation 2. Hur många enheter såldes per sekund under de första timmarna efter lanseringen?

Den allra lättaste frågan som flest svarat rätt på är: Apple introducerade Ipod redan 2001. Vilken typ av lagring används i Ipod Shuffle, Touch och Nano?
Rätt svar är flashminne.

Apple introducerade Ipod redan 2001. Vilken typ av lagring används i Ipod Shuffle, Touch och Nano?

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vetja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.