quizresultat

Resultat: Vad vet du om 00-talets jular?

Hur gick det i förra veckans quiz? Jämför dig med andras resultat!

99-redaktionen firar julens intåg på flera olika sätt, bland annat genom att jula till våra torsdagsquiz. Vi startade vår tidsresa på 80-talet, jobbade oss vidare till 90-talet och förra veckan var det dags för 00-talet. Här är resultatet:

Totalt genomförde 285 stycken förra veckans quiz. Så här fördelade sig resultatet:

Veckans klurigaste fråga: 2000-talet inledde starkt med Sonys Playstation 2. Hur många enheter såldes per sekund under de första timmarna efter lanseringen?
Det rätta svaret är i genomsnitt 7 enheter per sekund.

2000-talet inledde starkt med Sonys Playstation 2. Hur många enheter såldes per sekund under de första timmarna efter lanseringen?

Den allra lättaste frågan som flest svarat rätt på är: Apple introducerade Ipod redan 2001. Vilken typ av lagring används i Ipod Shuffle, Touch och Nano?
Rätt svar är flashminne.

Apple introducerade Ipod redan 2001. Vilken typ av lagring används i Ipod Shuffle, Touch och Nano?

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vetja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.