videohälsning

Vi önskar gott nytt år!

2017 är strax över och vi passar på att tacka för ett ypperligt fint år med er och med hopp om ett ännu bättre 2018.

2017 har varit ett fullspäckat år, både i teknikens värld och här på 99. Vi har under året bytt namn från 99mac till kort och gott 99. Vi har uppdaterat sajten lite i samband med bytet, Jakob har gått på föräldraledighet och Ida har kommit tillbaka från sin.

Mitt i alla önskelistor, årskrönikor, sammanfattningar och annat vill vi passa på att skicka en liten videohälsning till er och tacka er för att ni har hängt med oss under 2017, både gamla rävar och ni som har hittat till oss under 2017.

Gott nytt år hoppas att ni får en fin kväll och en ännu bättre fortsättning!

Kommentarer
9 svar

I september kommer Apple att visa upp årets nya Iphone-modeller, och enligt det senaste ryktet kommer det finnas stöd för ritdonet Apple Pencil.

Den här veckan ställer vi frågor om Microsoft, ett företag med många strängar på lyran. Hur många rätt får du?

Motorola kämpar vidare med att sticka ut på marknaden, och P30 är deras senaste mobil i mellanklassen. Med färgschema från Huawei och allmän design från Apple vinner mobilen knappast pris i originalitet.

Vi ställde tio frågor om geografiska platser, adresser och distrikt med stor betydelse för teknik. Ni svarade så här.

Att hindra Google från att spåra din plats är inte det mest självklara, och kräver en del grävande i menyer och inställningar. 99-akuten rycker ut!

Flärptrenden för mobiltelefoner ser ut att hålla i sig även nästa säsong, och kinesiska Oppo presenterar nu den minsta flärpen någonsin på sin nya mobil F9.