videohälsning

Vi önskar gott nytt år!

2017 är strax över och vi passar på att tacka för ett ypperligt fint år med er och med hopp om ett ännu bättre 2018.

2017 har varit ett fullspäckat år, både i teknikens värld och här på 99. Vi har under året bytt namn från 99mac till kort och gott 99. Vi har uppdaterat sajten lite i samband med bytet, Jakob har gått på föräldraledighet och Ida har kommit tillbaka från sin.

Mitt i alla önskelistor, årskrönikor, sammanfattningar och annat vill vi passa på att skicka en liten videohälsning till er och tacka er för att ni har hängt med oss under 2017, både gamla rävar och ni som har hittat till oss under 2017.

Gott nytt år hoppas att ni får en fin kväll och en ännu bättre fortsättning!

Kommentarer
9 svar

Nu på fredag drar den årliga reafesten Black Friday igång, men i år har flera e-handlare satsat på reapriser hela veckan. Tipsa gärna andra medlemmar om bra klipp du hittar, eller ta del av andras finfina tips i denna tråd!

På internet har det börjat dyka upp rapporter om att nya Ipad Pro är ovanligt lätt att böja, ibland bara av att förvaras i en ryggsäck. Om det är ett allvarligt problem eller inte återstår att se.

Enligt en patentansökan från Apple kan företagets röstassisitent Siri hjälpa dig utan att kräva internetanslutning i framtiden.

I veckans podd möts Andreas och Jakob i studion, för att diskutera för- och nackdelar med sina nya arbetsredskap och leksaker; nämligen Jakobs Macbook Air och Andreas Ipad Pro.

Ida var inte den enda svenska journalist som fick åka över till New York när Apple släppte nya Ipad Pro häromveckan. Elin Häggberg som driver Teknifik var också där, och här är hennes videodagbok. Ser du nån du känner igen?

Nu står det klart att tv-licensen framöver kommer att hamna på skattsedeln, och det finns det många åsikter om. Även här i forumet går diskussionen varm – vad tycker du själv om att tv-licensen blir skatt?