videohälsning

Vi önskar gott nytt år!

2017 är strax över och vi passar på att tacka för ett ypperligt fint år med er och med hopp om ett ännu bättre 2018.

2017 har varit ett fullspäckat år, både i teknikens värld och här på 99. Vi har under året bytt namn från 99mac till kort och gott 99. Vi har uppdaterat sajten lite i samband med bytet, Jakob har gått på föräldraledighet och Ida har kommit tillbaka från sin.

Mitt i alla önskelistor, årskrönikor, sammanfattningar och annat vill vi passa på att skicka en liten videohälsning till er och tacka er för att ni har hängt med oss under 2017, både gamla rävar och ni som har hittat till oss under 2017.

Gott nytt år hoppas att ni får en fin kväll och en ännu bättre fortsättning!

Kommentarer
9 svar

Blott förra veckan skrev vi om att datorspel i mobilen ska bli möjligt via appen Steam Link, men Apple stänger ner möjligheten innan den ens släppts.

Har du bra tips att dela med dig om vilken trådlös högtalare man bör välja, eller är du rentav nyfiken på detta själv? Tipsa eller läs för all del då i denna forumtråd!

Nu är både Ida och Jakob tillbaka från sina respektive föräldraledigheter vilket betyder att det är dags för mig att säga hejdå.

Nätdejting blir allt vanligare men det kan vara svårt att navigera sig i appdjungeln. Vi hjälper dig att reda ut vilken app du inte kan vara utan och vilka du bör undvika.

Imorgon träder GDPR-lagen i kraft, och därför uppmärksammar vi tillfällen när datalagring inte har funkat så bra i veckans quiz. Vad kan du om teknikvärldens läckor? Lycka till!

WWDC är snart här och då får vi veta mer om Apples planer för nästa version av deras mobila operativssystem – IOS 12. Vad ligger högst upp på din önskelista? Är det samma som andra här på forumet? Gå in och snacka av dig om önskemål och tankar!