videohälsning

Vi önskar gott nytt år!

2017 är strax över och vi passar på att tacka för ett ypperligt fint år med er och med hopp om ett ännu bättre 2018.

2017 har varit ett fullspäckat år, både i teknikens värld och här på 99. Vi har under året bytt namn från 99mac till kort och gott 99. Vi har uppdaterat sajten lite i samband med bytet, Jakob har gått på föräldraledighet och Ida har kommit tillbaka från sin.

Mitt i alla önskelistor, årskrönikor, sammanfattningar och annat vill vi passa på att skicka en liten videohälsning till er och tacka er för att ni har hängt med oss under 2017, både gamla rävar och ni som har hittat till oss under 2017.

Gott nytt år hoppas att ni får en fin kväll och en ännu bättre fortsättning!

Kommentarer
9 svar

Hur gick det i förra veckans quiz? Här kan du jämföra dig med de andra som gjorde testet.

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Googles systerbolag Verily har tagit fram en artificiell intelligens som kan identifiera om en patient kan drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar genom att analysera patientens ögonbotten.

Nästa vecka kommer Sony visa upp sin nya Android-telefon på Mobile World Congress och i dag släppte de en kryptiskt video för telefonen.

Nyligen valde Google att plocka bort direktlänkar till bilder bland sökresultaten. En klart irriterande grej men något som nu går att fixa genom ett enkelt tillägg.

Ett speciellt indiskt tecken fick appar på IOS-enheter att krascha vilket gjorde livet surt för folk med trollande kompisar. Nu har Apple löst den irriterande buggen med nyligen släppta IOS 11.2.6.