fredagsvideo

Teknisk utveckling är väl bra, eller?

Nyår står inför dörren och vi peppar med denna optimistiska syn på teknik och världen av Netflix-serien Black Mirror.

2018 kommer snart att ringas in därför har denna veckas fredagsvideo ett tydligt nyårstema. Den mysrysliga Netflix-serien Black Mirror har precis fått en ny säsong och Netflix marknadsför denna genom den här otroligt muntra (läs: ironi) nyårshälsningen.

Teknisk utveckling är fascinerande men för många också skrämmande och Black Mirror är väldigt bra på att måla upp just skräckexempel.

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.