fredagsvideo

Teknisk utveckling är väl bra, eller?

Nyår står inför dörren och vi peppar med denna optimistiska syn på teknik och världen av Netflix-serien Black Mirror.

2018 kommer snart att ringas in därför har denna veckas fredagsvideo ett tydligt nyårstema. Den mysrysliga Netflix-serien Black Mirror har precis fått en ny säsong och Netflix marknadsför denna genom den här otroligt muntra (läs: ironi) nyårshälsningen.

Teknisk utveckling är fascinerande men för många också skrämmande och Black Mirror är väldigt bra på att måla upp just skräckexempel.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.