fulkultur

Om Fulkulturen i jul- och nyårstraditionerna

Fulkultur klämmer ut det sista ur julen genom att prata fulkulturella jultraditioner och SVT:s julkalendrar.

Vi befinner oss mellan jul och Tjugondedag jul, tiden då julen ska städas ut. Amanda Reventlid, Ida Blix och Jocke Bennet passar därför på att klämma ut det sista ur julen genom att prata vilka filmer, serier, böcker och så vidare vi förtär från jul till nyår.

Vi passar även på att gå igenom konceptet julkalender och blickar tillbaka på SVT:s olika julkalendrar genom tiderna.

Vad kollar du alltid på runt jul och nyår? Skriv gärna i kommentarerna!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det går att prenumerera på podden via RSS eller Itunes och Fulkultur har dessutom en egen Tumblr-sida där länklista och alla avsnitt samlas. Podden finns dessutom representerad på Facebook, Instagram och Twitter. För er som hellre lyssnar på allt ljudligt via Spotify finns vi även tillgängliga där. Som vanligt tar vi tacksamt emot all form av feedback. Berätta också gärna vad ni skulle vilja höra oss diskutera i framtida avsnitt.

Amazon har kopplat ett stadigt grepp om den amerikanska marknaden för smarta högtalare, men konkurrensen är stenhård.

När du ska byta en sprucken skärm på din Iphone är det viktigt att det går fort. Nu får auktoriserade serviceverkstäder möjlighet att byta glaset på en timme, direkt på plats.

Nya renderingar visar upp hur Apples nästa generation av Ipad Pro kan komma att se ut. Apple förväntas visa upp de nya enheterna den 30 oktober.

Ett hemligt dokument avslöjar nu vad Android-tillverkarna får betala för att ha Play Store förinstallerad, och det blir dyrt. Men rabatt ges om även Chrome och Googles sökmotor används.

Vår medlem jk4 står i valet och kvalet mellan Iphone X och Iphone XR. Vilken skulle du välja och varför? In i tråden och berätta!

Den svenska tjänsten Playpilot vill hjälpa alla där hemma i tv-soffan att hitta något gemensamt att titta på. Dessutom fungerar det som en tv-guide till alla de strömmande tjänster som du har tillgång till. 99 går igenom hur det funkar.