fulkultur

Om Fulkulturen i jul- och nyårstraditionerna

Fulkultur klämmer ut det sista ur julen genom att prata fulkulturella jultraditioner och SVT:s julkalendrar.

Vi befinner oss mellan jul och Tjugondedag jul, tiden då julen ska städas ut. Amanda Reventlid, Ida Blix och Jocke Bennet passar därför på att klämma ut det sista ur julen genom att prata vilka filmer, serier, böcker och så vidare vi förtär från jul till nyår.

Vi passar även på att gå igenom konceptet julkalender och blickar tillbaka på SVT:s olika julkalendrar genom tiderna.

Vad kollar du alltid på runt jul och nyår? Skriv gärna i kommentarerna!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det går att prenumerera på podden via RSS eller Itunes och Fulkultur har dessutom en egen Tumblr-sida där länklista och alla avsnitt samlas. Podden finns dessutom representerad på Facebook, Instagram och Twitter. För er som hellre lyssnar på allt ljudligt via Spotify finns vi även tillgängliga där. Som vanligt tar vi tacksamt emot all form av feedback. Berätta också gärna vad ni skulle vilja höra oss diskutera i framtida avsnitt.

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.