fulkultur

Om Fulkulturen i jul- och nyårstraditionerna

Fulkultur klämmer ut det sista ur julen genom att prata fulkulturella jultraditioner och SVT:s julkalendrar.

Vi befinner oss mellan jul och Tjugondedag jul, tiden då julen ska städas ut. Amanda Reventlid, Ida Blix och Jocke Bennet passar därför på att klämma ut det sista ur julen genom att prata vilka filmer, serier, böcker och så vidare vi förtär från jul till nyår.

Vi passar även på att gå igenom konceptet julkalender och blickar tillbaka på SVT:s olika julkalendrar genom tiderna.

Vad kollar du alltid på runt jul och nyår? Skriv gärna i kommentarerna!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det går att prenumerera på podden via RSS eller Itunes och Fulkultur har dessutom en egen Tumblr-sida där länklista och alla avsnitt samlas. Podden finns dessutom representerad på Facebook, Instagram och Twitter. För er som hellre lyssnar på allt ljudligt via Spotify finns vi även tillgängliga där. Som vanligt tar vi tacksamt emot all form av feedback. Berätta också gärna vad ni skulle vilja höra oss diskutera i framtida avsnitt.

Flärptrenden för mobiltelefoner ser ut att hålla i sig även nästa säsong, och kinesiska Oppo presenterar nu den minsta flärpen någonsin på sin nya mobil F9.

Googles digitala röstassistent lär sig svenska idag, först i mobilen och senare i år även i högtalaren Google Home.

Förra veckan bjöd Samsung på en rad nya produkter, och Andreas är nu tillbaka i Sverige efter utflykten till eventet Galaxy Unpacked. Här är alla nyheter därifrån!

Apple har tagit bort funktionen för gruppsamtal i Facetime från den senaste betaversionen av IOS 12, och funktionen kommer först nästa år.

Easy Mesh är en ny standard som ska låta routrar från olika tillverkare bilda mesh-nätverk tillsammans, och nu har den första produkten som stöder Easy Mesh nåt marknaden.

Det börjar bli dags för Apple att släppa en ny version av sina populära trådlösa hörlurar, och vi undrar vad du skulle vilja se i ett par uppdaterade Airpods?