quizresultat

Resultat: Vad vet du om 10-talets jular?

Hur gick det i förra veckans quiz? Jämför dig med andras resultat!

99-redaktionen firar julen på flera olika sätt, bland annat genom att jula till våra torsdagsquiz. Vi startade vår tidsresa på 80-talet, jobbade oss vidare till 90-talet och 00-talet. Förra veckan var vårt sista quiz på detta tema; nämligen 10-talet. Här är resultatet:

Totalt genomförde 251 stycken förra veckans quiz. Så här fördelade sig resultatet:

Veckans klurigaste fråga: En annan teknisk pryl som blivit utsedd till årets julklapp är VR-glasögonen. Apoteket Hjärtat har släppt en VR-app för att hantera värk. Vad heter appen?
Det rätta svaret är Happy Place.

En annan teknisk pryl som blivit utsedd till årets julklapp är VR-glasögonen. Apoteket Hjärtat har släppt en VR-app för att hantera värk. Vad heter appen?

Den allra lättaste frågan som flest svarat rätt på är: Under 2013 avslöjade Edward Snowden något som skapade stora rubriker. Vad avslöjade han?
Rätt svar är att han avslöjade massor av dokument som beskriver hur NSA övervakar individer i USA och världen runt.

Under 2013 avslöjade Edward Snowden något som skapade stora rubriker. Vad avslöjade han?

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vetja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Domen innebär att Telia ska betala kassettskatt för Iphone-modeller från 2009 och framåt, vilket kan leda till dyrare telefoner.

Som en julklapp till bokälskare ger Apple bort flera klassiska romaner som ljudböcker, inlästa av kända skådespelare och komiker.

Googles röstassistent nöjer sig inte med att informera om försenade flyg; nu börjar den digitala hjälpredan också förutse förseningar och meddela om dessa.

Bakåt-knappen i webbläsare kan luras genom att webbplatser lägger till falsk historik som skickar användaren åt fel håll, men nu jobbar Chrome på en lösning för allas trevnad.

Apple har rekryterat branschkändisen Andrew Kim, en designer som jobbat åt både Tesla och Microsoft med allt från Model 3, Windows 10 och Xbox. Vad ska han hitta på hos Apple tro?

I ett test utfört av Forbes kunde ett 3D-utskrivet huvud låsa upp ett flertal Android-mobiler utan större bekymmer. Iphone X gick dock inte att lura.

Tack till carlsson för detta #nyhetstips!