quizresultat

Resultat: Vad vet du om 10-talets jular?

Hur gick det i förra veckans quiz? Jämför dig med andras resultat!

99-redaktionen firar julen på flera olika sätt, bland annat genom att jula till våra torsdagsquiz. Vi startade vår tidsresa på 80-talet, jobbade oss vidare till 90-talet och 00-talet. Förra veckan var vårt sista quiz på detta tema; nämligen 10-talet. Här är resultatet:

Totalt genomförde 251 stycken förra veckans quiz. Så här fördelade sig resultatet:

Veckans klurigaste fråga: En annan teknisk pryl som blivit utsedd till årets julklapp är VR-glasögonen. Apoteket Hjärtat har släppt en VR-app för att hantera värk. Vad heter appen?
Det rätta svaret är Happy Place.

En annan teknisk pryl som blivit utsedd till årets julklapp är VR-glasögonen. Apoteket Hjärtat har släppt en VR-app för att hantera värk. Vad heter appen?

Den allra lättaste frågan som flest svarat rätt på är: Under 2013 avslöjade Edward Snowden något som skapade stora rubriker. Vad avslöjade han?
Rätt svar är att han avslöjade massor av dokument som beskriver hur NSA övervakar individer i USA och världen runt.

Under 2013 avslöjade Edward Snowden något som skapade stora rubriker. Vad avslöjade han?

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vetja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.