quizresultat

Resultat: Vad vet du om 10-talets jular?

Hur gick det i förra veckans quiz? Jämför dig med andras resultat!

99-redaktionen firar julen på flera olika sätt, bland annat genom att jula till våra torsdagsquiz. Vi startade vår tidsresa på 80-talet, jobbade oss vidare till 90-talet och 00-talet. Förra veckan var vårt sista quiz på detta tema; nämligen 10-talet. Här är resultatet:

Totalt genomförde 251 stycken förra veckans quiz. Så här fördelade sig resultatet:

Veckans klurigaste fråga: En annan teknisk pryl som blivit utsedd till årets julklapp är VR-glasögonen. Apoteket Hjärtat har släppt en VR-app för att hantera värk. Vad heter appen?
Det rätta svaret är Happy Place.

En annan teknisk pryl som blivit utsedd till årets julklapp är VR-glasögonen. Apoteket Hjärtat har släppt en VR-app för att hantera värk. Vad heter appen?

Den allra lättaste frågan som flest svarat rätt på är: Under 2013 avslöjade Edward Snowden något som skapade stora rubriker. Vad avslöjade han?
Rätt svar är att han avslöjade massor av dokument som beskriver hur NSA övervakar individer i USA och världen runt.

Under 2013 avslöjade Edward Snowden något som skapade stora rubriker. Vad avslöjade han?

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vetja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?

Kontaktlösa mobilbetalningar är bara början, för tack vare sakernas internet kan snart kylskåpet, bilen och kläderna betala själva. Ida har träffat Christina Lind, Sverigechef på Visa för att prata om framtidens betalningar och hur de påverkar oss kunder.

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

USA har rivit upp sin princip om nätneutralitet, men låt oss kämpa för att behålla den i Sverige. Youtube-profilen CGP Grey förklarar varför det är en bra idé.

Oneplus har släppt en uppdatering till mobiltelefonen Oneplus 6, som åtgärdar den säkerhetslucka som försatte data i fara.

Valve gör ett nytt försök med sin IOS-app som ger möjligheten att strömma Steam-spel från en dator till en Iphone eller Ipad.