Rykte: Spotify på väg att börsnoteras

Spotify sägs ha ansökt hos amerikanska finansinspektionen om att börsnoteras under det kommande kvartalet.

Nyhetssidan Axios uppger att Spotify är på väg att börsnoteras på New York-börsen. Dokumenten ska ha lämnats in i hemlighet under december, med målet om en börsnotering under det första kvartalet.

Det finns dock en risk för att den nyligen rapporterade stämningen av bolaget försenar börsnoteringen. Det verkar som att en kommande börsnotering skulle värdera bolaget till cirka 19 miljarder dollar.

Skriven av Carl Halldin
Kommentarer
3 svar

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!