Rykte: Spotify på väg att börsnoteras

Spotify sägs ha ansökt hos amerikanska finansinspektionen om att börsnoteras under det kommande kvartalet.

Nyhetssidan Axios uppger att Spotify är på väg att börsnoteras på New York-börsen. Dokumenten ska ha lämnats in i hemlighet under december, med målet om en börsnotering under det första kvartalet.

Det finns dock en risk för att den nyligen rapporterade stämningen av bolaget försenar börsnoteringen. Det verkar som att en kommande börsnotering skulle värdera bolaget till cirka 19 miljarder dollar.

Skriven av Carl Halldin
Kommentarer
3 svar

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.

I framtiden tros Apple byta ut sina skärmar från Samsung och LG mot egna skärmar med Micro-LED.

Trots all automatisering kan det ibland vara skönt att kunna tända sina uppkopplade lampor via den vanliga strömbrytaren på väggen. Innan årets slut kommer det att släppas smarta strömbrytare till Philips Hue-lampor.

Att ladda ner spel som sedan visar sig vara usla är sällan skoj. Speciellt inte om det suger en massa datatrafik i väntan på bussen. Men genom Google Play Instant ska användare kunna testa spel utan att ladda ner dem.