Rykte: Spotify på väg att börsnoteras

Spotify sägs ha ansökt hos amerikanska finansinspektionen om att börsnoteras under det kommande kvartalet.

Nyhetssidan Axios uppger att Spotify är på väg att börsnoteras på New York-börsen. Dokumenten ska ha lämnats in i hemlighet under december, med målet om en börsnotering under det första kvartalet.

Det finns dock en risk för att den nyligen rapporterade stämningen av bolaget försenar börsnoteringen. Det verkar som att en kommande börsnotering skulle värdera bolaget till cirka 19 miljarder dollar.

Skriven av Carl Halldin
Kommentarer
3 svar

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.