Rykte: Spotify på väg att börsnoteras

Spotify sägs ha ansökt hos amerikanska finansinspektionen om att börsnoteras under det kommande kvartalet.

Nyhetssidan Axios uppger att Spotify är på väg att börsnoteras på New York-börsen. Dokumenten ska ha lämnats in i hemlighet under december, med målet om en börsnotering under det första kvartalet.

Det finns dock en risk för att den nyligen rapporterade stämningen av bolaget försenar börsnoteringen. Det verkar som att en kommande börsnotering skulle värdera bolaget till cirka 19 miljarder dollar.

Skriven av Carl Halldin
Kommentarer
3 svar

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.