Belkin lanserar nya trådlösa laddare till Iphone

Belkin visar upp trådlösa laddare till Iphone 8 och Iphone X, med lansering till våren eller sommaren.

Amerikanska tillbehörsmakaren Belkin har nyligen lanserat en ny serie trådlösa laddare till de senaste Iphone-modellerna.

Boost Up Charging Pad är en laddningspuck som stödjer upp till 7,5 watts trådlös laddning för Iphone 8 och Iphone X. Laddaren är tillgänglig i färgerna vit, svart, mörkblå och rosa. Det finns även en stående variant av pucken som kallas för Boost Up Wireless Charging Stand.

För trådlös laddning i bilen erbjuds Boost Up Wireless Car Charging Mount. Denna kan justeras för att hantera olika telefonstorlekar och har även ett extra USB-uttag för att ladda två enheter samtidigt. Apropå att ladda två enheter samtidigt finns även Boost Up Wireless Charging Pad, där vardera yta stödjer trådlös laddning som är något snabbare än vanligt trådlös laddning.

Sist ut är Boost Up Wireless Charging System som är tänkt att monteras på konferensbord, restauranger och dylikt.

Både lanseringsdatum och priser är okänt i dagsläget, men lanseringen sägs äga rum framåt våren eller sommaren. Värt att notera är att laddarna är kompatibla även med andra enheter som stödjer Qi-standarden, exempelvis finns stöd för 9 watts laddning till kompatibla Samsung-telefoner.

Kommentarer
6 svar

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.

I framtiden tros Apple byta ut sina skärmar från Samsung och LG mot egna skärmar med Micro-LED.

Trots all automatisering kan det ibland vara skönt att kunna tända sina uppkopplade lampor via den vanliga strömbrytaren på väggen. Innan årets slut kommer det att släppas smarta strömbrytare till Philips Hue-lampor.

Att ladda ner spel som sedan visar sig vara usla är sällan skoj. Speciellt inte om det suger en massa datatrafik i väntan på bussen. Men genom Google Play Instant ska användare kunna testa spel utan att ladda ner dem.