Belkin lanserar nya trådlösa laddare till Iphone

Belkin visar upp trådlösa laddare till Iphone 8 och Iphone X, med lansering till våren eller sommaren.

Amerikanska tillbehörsmakaren Belkin har nyligen lanserat en ny serie trådlösa laddare till de senaste Iphone-modellerna.

Boost Up Charging Pad är en laddningspuck som stödjer upp till 7,5 watts trådlös laddning för Iphone 8 och Iphone X. Laddaren är tillgänglig i färgerna vit, svart, mörkblå och rosa. Det finns även en stående variant av pucken som kallas för Boost Up Wireless Charging Stand.

För trådlös laddning i bilen erbjuds Boost Up Wireless Car Charging Mount. Denna kan justeras för att hantera olika telefonstorlekar och har även ett extra USB-uttag för att ladda två enheter samtidigt. Apropå att ladda två enheter samtidigt finns även Boost Up Wireless Charging Pad, där vardera yta stödjer trådlös laddning som är något snabbare än vanligt trådlös laddning.

Sist ut är Boost Up Wireless Charging System som är tänkt att monteras på konferensbord, restauranger och dylikt.

Både lanseringsdatum och priser är okänt i dagsläget, men lanseringen sägs äga rum framåt våren eller sommaren. Värt att notera är att laddarna är kompatibla även med andra enheter som stödjer Qi-standarden, exempelvis finns stöd för 9 watts laddning till kompatibla Samsung-telefoner.

Kommentarer
6 svar

De som chockas och upprörs mest av Googles datainsamling är de många användare som aldrig ens reflekterat över att de är företagets användare, och som inte känner till Googles natur.

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Ni ställde frågorna, och vi bjöd in representanter från Sveriges riksdagspartier för att svara. I Geeks valspecial har det nu blivit dags för Socialdemokraterna, som berättar om partiets politik i teknikrelaterade frågor.

Efter uppmärksamheten kring hur Google använder och lagrar användares platshistorik har nu företaget förtydligat sin beskrivning av inställningarna.

I september kommer Apple att visa upp årets nya Iphone-modeller, och enligt det senaste ryktet kommer det finnas stöd för ritdonet Apple Pencil.