Belkin lanserar nya trådlösa laddare till Iphone

Belkin visar upp trådlösa laddare till Iphone 8 och Iphone X, med lansering till våren eller sommaren.

Amerikanska tillbehörsmakaren Belkin har nyligen lanserat en ny serie trådlösa laddare till de senaste Iphone-modellerna.

Boost Up Charging Pad är en laddningspuck som stödjer upp till 7,5 watts trådlös laddning för Iphone 8 och Iphone X. Laddaren är tillgänglig i färgerna vit, svart, mörkblå och rosa. Det finns även en stående variant av pucken som kallas för Boost Up Wireless Charging Stand.

För trådlös laddning i bilen erbjuds Boost Up Wireless Car Charging Mount. Denna kan justeras för att hantera olika telefonstorlekar och har även ett extra USB-uttag för att ladda två enheter samtidigt. Apropå att ladda två enheter samtidigt finns även Boost Up Wireless Charging Pad, där vardera yta stödjer trådlös laddning som är något snabbare än vanligt trådlös laddning.

Sist ut är Boost Up Wireless Charging System som är tänkt att monteras på konferensbord, restauranger och dylikt.

Både lanseringsdatum och priser är okänt i dagsläget, men lanseringen sägs äga rum framåt våren eller sommaren. Värt att notera är att laddarna är kompatibla även med andra enheter som stödjer Qi-standarden, exempelvis finns stöd för 9 watts laddning till kompatibla Samsung-telefoner.

Kommentarer
6 svar

Den ikoniska mobilen Motorola Razr kommer att uppstå i ny modern tappning enligt en rapport. Mobilen kommer kosta en rejäl slant och sägs ha vikbar skärm.

Google köper teknologi från klocktillverkaren Fossil, och rekryterar dessutom flera av företagets utvecklare. Kanske är detta en signal om att en Pixel-klocka från Google är på gång?

Det börjar dyka upp mobiler med hela 10 gigabyte primärminne, men får du något faktisk nytta i den extra mängden minne? Andreas har tittat närmare på frågan.

Apples mobiler som borde lanseras under hösten 2019 sägs få bättre kameror både fram och bak, ny design på insidan och Lightningporten blir troligen kvar, enligt nya uppgifter.

Spotify testar ett enklare gränssnitt anpassat för när du kör bil i Android-appen. Läget kallas Car View och ska automatist gå igång när Spotify känner av en Bluetooth-koppling till en bil.

Den nya tjänsten 3Världen innebär att det nu blir billigare att använda data när du reser utanför de roamingfria EU-länderna.