Belkin lanserar nya trådlösa laddare till Iphone

Belkin visar upp trådlösa laddare till Iphone 8 och Iphone X, med lansering till våren eller sommaren.

Amerikanska tillbehörsmakaren Belkin har nyligen lanserat en ny serie trådlösa laddare till de senaste Iphone-modellerna.

Boost Up Charging Pad är en laddningspuck som stödjer upp till 7,5 watts trådlös laddning för Iphone 8 och Iphone X. Laddaren är tillgänglig i färgerna vit, svart, mörkblå och rosa. Det finns även en stående variant av pucken som kallas för Boost Up Wireless Charging Stand.

För trådlös laddning i bilen erbjuds Boost Up Wireless Car Charging Mount. Denna kan justeras för att hantera olika telefonstorlekar och har även ett extra USB-uttag för att ladda två enheter samtidigt. Apropå att ladda två enheter samtidigt finns även Boost Up Wireless Charging Pad, där vardera yta stödjer trådlös laddning som är något snabbare än vanligt trådlös laddning.

Sist ut är Boost Up Wireless Charging System som är tänkt att monteras på konferensbord, restauranger och dylikt.

Både lanseringsdatum och priser är okänt i dagsläget, men lanseringen sägs äga rum framåt våren eller sommaren. Värt att notera är att laddarna är kompatibla även med andra enheter som stödjer Qi-standarden, exempelvis finns stöd för 9 watts laddning till kompatibla Samsung-telefoner.

Kommentarer
6 svar

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!