Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Belkin lanserar nya trådlösa laddare till Iphone

Belkin visar upp trådlösa laddare till Iphone 8 och Iphone X, med lansering till våren eller sommaren.

Amerikanska tillbehörsmakaren Belkin har nyligen lanserat en ny serie trådlösa laddare till de senaste Iphone-modellerna.

Boost Up Charging Pad är en laddningspuck som stödjer upp till 7,5 watts trådlös laddning för Iphone 8 och Iphone X. Laddaren är tillgänglig i färgerna vit, svart, mörkblå och rosa. Det finns även en stående variant av pucken som kallas för Boost Up Wireless Charging Stand.

För trådlös laddning i bilen erbjuds Boost Up Wireless Car Charging Mount. Denna kan justeras för att hantera olika telefonstorlekar och har även ett extra USB-uttag för att ladda två enheter samtidigt. Apropå att ladda två enheter samtidigt finns även Boost Up Wireless Charging Pad, där vardera yta stödjer trådlös laddning som är något snabbare än vanligt trådlös laddning.

Sist ut är Boost Up Wireless Charging System som är tänkt att monteras på konferensbord, restauranger och dylikt.

Både lanseringsdatum och priser är okänt i dagsläget, men lanseringen sägs äga rum framåt våren eller sommaren. Värt att notera är att laddarna är kompatibla även med andra enheter som stödjer Qi-standarden, exempelvis finns stöd för 9 watts laddning till kompatibla Samsung-telefoner.

Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.