Spotify passerar 70 miljoner prenumeranter

Den strömmande musiktjänsten Spotify tar ytterligare ett kliv på vägen mot lönsamhet då en ny milstolpe har passerats med 70 miljoner betalande prenumeranter.

Spotify har i dagarna gått ut på Twitter och berättat att de nått en ny milstolpe med 70 miljoner betalande prenumeranter, vilket är ungefär hälften av antalet som använder tjänsten.

Som jämförelse kan nämnas att Apple Music har cirka 35 miljoner prenumeranter. Tillväxtpotentialen torde vara god då Spotify inte finns tillgängligt i länder som Indien, Kina och Ryssland.

Skriven av Carl Halldin
Kommentarer
5 svar

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.