Spotify passerar 70 miljoner prenumeranter

Den strömmande musiktjänsten Spotify tar ytterligare ett kliv på vägen mot lönsamhet då en ny milstolpe har passerats med 70 miljoner betalande prenumeranter.

Spotify har i dagarna gått ut på Twitter och berättat att de nått en ny milstolpe med 70 miljoner betalande prenumeranter, vilket är ungefär hälften av antalet som använder tjänsten.

Som jämförelse kan nämnas att Apple Music har cirka 35 miljoner prenumeranter. Tillväxtpotentialen torde vara god då Spotify inte finns tillgängligt i länder som Indien, Kina och Ryssland.

Skriven av Carl Halldin
Kommentarer
5 svar

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!