Spotify passerar 70 miljoner prenumeranter

Den strömmande musiktjänsten Spotify tar ytterligare ett kliv på vägen mot lönsamhet då en ny milstolpe har passerats med 70 miljoner betalande prenumeranter.

Spotify har i dagarna gått ut på Twitter och berättat att de nått en ny milstolpe med 70 miljoner betalande prenumeranter, vilket är ungefär hälften av antalet som använder tjänsten.

Som jämförelse kan nämnas att Apple Music har cirka 35 miljoner prenumeranter. Tillväxtpotentialen torde vara god då Spotify inte finns tillgängligt i länder som Indien, Kina och Ryssland.

Skriven av Carl Halldin
Kommentarer
4 svar

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.

I framtiden tros Apple byta ut sina skärmar från Samsung och LG mot egna skärmar med Micro-LED.

Trots all automatisering kan det ibland vara skönt att kunna tända sina uppkopplade lampor via den vanliga strömbrytaren på väggen. Innan årets slut kommer det att släppas smarta strömbrytare till Philips Hue-lampor.

Att ladda ner spel som sedan visar sig vara usla är sällan skoj. Speciellt inte om det suger en massa datatrafik i väntan på bussen. Men genom Google Play Instant ska användare kunna testa spel utan att ladda ner dem.