Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Iphone SE 2 får stöd för trådlös laddning

Iphone SE börjar få några år på nacken men enligt de senaste ryktena kan en uppdatering snart vara på gång.

Iphone SE lanserades i mars 2016 som en modernare variant av den nätta Iphone 5S. Användare som föredrar mindre skärmar fick en telefon med samma processorkraft som Iphone 6S. Eftersom det snart har gått två år sedan lanseringen av Iphone SE har det ryktats om att det snart är dags för en uppföljare.

Sajten Tekz24 har fått nys om att uppföljaren, som möjligen kommer kallas för Iphone SE 2, kommer att ha en baksida av glas för att möjliggöra trådlös laddning. Processorn sägs bli en A10 Fusion från Iphone 7, snarare än A11 Bionic som finns i Iphone 8 och Iphone X, med 2 gigabyte primärminne. Om ryktet stämmer blir Iphone SE 2 upp till omkring 40 procent snabbare än sin föregångare.

Formspråket sägs bli ungefär som en krympt Iphone 7, med en skärmstorlek på 4 tum eller strax däröver. Det är inte känt om det kommer finnas något 3,5 millimeters hörlursuttag eller ej.

Som vanligt med rykten bör man ta informationen med en nypa salt, men med tanke på att det finns en marknad för mindre telefoner och eftersom den nuvarande modellen snart är två år gammal är det inte alls osannolikt att en uppdatering är på väg under året.

Ser du fram emot en ny version av Iphone SE?

Läs mer om Iphone SE:

Källa: Tekz24 | Weibo

Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.