Fulkultur om Marvels mutanter och framtiden för MCU

Den här gången blir det mer superhjältar, närmare bestämt Marvels muntra mutanter, och så lite Deadpool och Fantastiska Fyran!

Fulkultur vänder åter blicken mot Marvels film- och serieuniversum. Den här gången snackar Jakob Nilsson, Amanda Reventlid och Calle Johansson-Sundelius om X-men och de andra mutanterna, som filmatiserats flera gånger av Fox.

Nu när Disney öppnat plånboken kanske mutanterna äntligen hittar hem. Utöver X-men diskuteras även Marvels allt expanderande filmuniversum (Marvel Cinematic Universe, MCU) och andra relaterade godbitar som Deadpool och Fantastiska Fyran. Väl bekomme!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det går att prenumerera på podden via RSS eller Itunes och Fulkultur har dessutom en egen Tumblr-sida där länklista och alla avsnitt samlas. Podden finns dessutom representerad på Facebook, Instagram och Twitter. För er som hellre lyssnar på allt ljudligt via Spotify finns vi även tillgängliga där. Som vanligt tar vi tacksamt emot all form av feedback. Berätta också gärna vad ni skulle vilja höra oss diskutera i framtida avsnitt.

Netflix har börjat testa att visa promotionvideor för andra program mellan avsnitt, och användarna som råkat ut för det är inte glada.

De som chockas och upprörs mest av Googles datainsamling är de många användare som aldrig ens reflekterat över att de är företagets användare, och som inte känner till Googles natur.

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Ni ställde frågorna, och vi bjöd in representanter från Sveriges riksdagspartier för att svara. I Geeks valspecial har det nu blivit dags för Socialdemokraterna, som berättar om partiets politik i teknikrelaterade frågor.

Efter uppmärksamheten kring hur Google använder och lagrar användares platshistorik har nu företaget förtydligat sin beskrivning av inställningarna.