Fulkultur om Marvels mutanter och framtiden för MCU

Den här gången blir det mer superhjältar, närmare bestämt Marvels muntra mutanter, och så lite Deadpool och Fantastiska Fyran!

Fulkultur vänder åter blicken mot Marvels film- och serieuniversum. Den här gången snackar Jakob Nilsson, Amanda Reventlid och Calle Johansson-Sundelius om X-men och de andra mutanterna, som filmatiserats flera gånger av Fox.

Nu när Disney öppnat plånboken kanske mutanterna äntligen hittar hem. Utöver X-men diskuteras även Marvels allt expanderande filmuniversum (Marvel Cinematic Universe, MCU) och andra relaterade godbitar som Deadpool och Fantastiska Fyran. Väl bekomme!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det går att prenumerera på podden via RSS eller Itunes och Fulkultur har dessutom en egen Tumblr-sida där länklista och alla avsnitt samlas. Podden finns dessutom representerad på Facebook, Instagram och Twitter. För er som hellre lyssnar på allt ljudligt via Spotify finns vi även tillgängliga där. Som vanligt tar vi tacksamt emot all form av feedback. Berätta också gärna vad ni skulle vilja höra oss diskutera i framtida avsnitt.

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.

Swype var länge ett populärt tangentbordsalterantiv för Android, och hittade också in i App Store, men nu meddelar utvecklarna att det inte kommer några fler uppdateringar.

Googles systerbolag Verily har tagit fram en artificiell intelligens som kan identifiera om en patient kan drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar genom att analysera patientens ögonbotten.

Hur gick det i förra veckans quiz? Här kan du jämföra dig med de andra som gjorde testet.

Nästa vecka kommer Sony visa upp sin nya Android-telefon på Mobile World Congress och i dag släppte de en kryptiskt video för telefonen.