Fulkultur om Marvels mutanter och framtiden för MCU

Den här gången blir det mer superhjältar, närmare bestämt Marvels muntra mutanter, och så lite Deadpool och Fantastiska Fyran!

Fulkultur vänder åter blicken mot Marvels film- och serieuniversum. Den här gången snackar Jakob Nilsson, Amanda Reventlid och Calle Johansson-Sundelius om X-men och de andra mutanterna, som filmatiserats flera gånger av Fox.

Nu när Disney öppnat plånboken kanske mutanterna äntligen hittar hem. Utöver X-men diskuteras även Marvels allt expanderande filmuniversum (Marvel Cinematic Universe, MCU) och andra relaterade godbitar som Deadpool och Fantastiska Fyran. Väl bekomme!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det går att prenumerera på podden via RSS eller Itunes och Fulkultur har dessutom en egen Tumblr-sida där länklista och alla avsnitt samlas. Podden finns dessutom representerad på Facebook, Instagram och Twitter. För er som hellre lyssnar på allt ljudligt via Spotify finns vi även tillgängliga där. Som vanligt tar vi tacksamt emot all form av feedback. Berätta också gärna vad ni skulle vilja höra oss diskutera i framtida avsnitt.

Nu finns det äntligen en officiell Spotify-app för Apple Watch. En uppdatering till Spotify finns i App Store.

Nu är det dags att utse de absolut bästa teknikprylarna från 2018, och det är vi på 99 som avgör genom att nominera och rösta. Det börjar direkt, så var med du också! Det finns också chans att vinna fina priser.

Trots ett namnbyte är det mesta sig likt hos Samsungs smarta klockor, men trevliga funktioner och klassledande batteritid ger en fantastisk helhetsupplevelse.

Volkswagen har uppdaterat sin IOS-app med stöd för bland annat Siri Shortcuts, så nu kan prenumeranter låsa upp bilen och frosta av rutan med hjälp av Apples röstassistent.

En kommande större variant av Airpods skulle själv kunna reda ut vad som är höger och vänster öra, och anpassa ljudet därefter enligt ett nytt patent som Apple säkrat.

Under föregående helg undersökte vi vilka användningsområden vi här på 99 nyttjar mest flitigt i våra telefoner. Resultatet är både oväntat och väntat.