Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Vissa länder kan beställa Apple Homepod från 26 januari

USA, Storbritannien och Australien kan beställa Apples smarta hemhögtalare Homepod med start på fredag. Högtalaren dyker upp i butiker i samma länder från 9 februari.

Äntligen kommer lite glada nyheter för alla som är intresserade av Apples smarta hemhögtalare Homepod som bland annat bjuder på stöd för att prata med röstassistenten Siri.

Från och med nu på fredag den 26 januari kan kunder i USA, Storbritannien och Australien beställa Homepod och den dyker upp i butiker i samma länder den 9 februari. Homepod kommer att säljas i två färger, vit eller rymdgrå.

Användare kommer att kunna köpa flera Homepod-högtalare och koppla samman dem i en multirum-lösning, men stöd för detta kommer via en uppdatering först senare under året enligt Apple.

Under våren kommer Homepod att lanseras också i Frankrike och Tyskland. När den kommer till Sverige återstår att se.

Källa: 9to5mac

Kommentarer
99 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.