Fossil släpper nya färger för sina Michael Kors Access-klockor

Förra året så lanserade Fossil ett gäng nya smarta klockor under deras Michael Kors Access-serie. Dessa fräsiga klockor kommer under våren få nya färgtillskott till Sofie- och Grayson-modellerna.

Sofie är modellen som påstås vara designad för kvinnor och kommer i färgerna rosa/guld, silver, guld/vit samt blå. Grayson riktas till den maskulina delen av befolkningen. Denna serie får definitivt inte lika spännande färger då den endast kommer få klockor i mörkgrönt och i silver/svart.

Båda klockor kommer så klart köra Android Wear 2.0 samt få Google Assistant och mikroappen My Social. My Social ger användaren möjlighet att koppla klockan till sitt Facebook- eller Instagram-konto så de kan få bilderna från dessa sociala nätverk på klockan.

Fossil kommer snart även släppa en app som heter My Next där man kan starta nedräkningar till olika händelser så som födelsedagar eller nästa Apple Watch-släpp. Pris och tillgänglighet på den svenska marknaden är inte känt i skrivande stund.

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.