Fossil släpper nya färger för sina Michael Kors Access-klockor

Förra året så lanserade Fossil ett gäng nya smarta klockor under deras Michael Kors Access-serie. Dessa fräsiga klockor kommer under våren få nya färgtillskott till Sofie- och Grayson-modellerna.

Sofie är modellen som påstås vara designad för kvinnor och kommer i färgerna rosa/guld, silver, guld/vit samt blå. Grayson riktas till den maskulina delen av befolkningen. Denna serie får definitivt inte lika spännande färger då den endast kommer få klockor i mörkgrönt och i silver/svart.

Båda klockor kommer så klart köra Android Wear 2.0 samt få Google Assistant och mikroappen My Social. My Social ger användaren möjlighet att koppla klockan till sitt Facebook- eller Instagram-konto så de kan få bilderna från dessa sociala nätverk på klockan.

Fossil kommer snart även släppa en app som heter My Next där man kan starta nedräkningar till olika händelser så som födelsedagar eller nästa Apple Watch-släpp. Pris och tillgänglighet på den svenska marknaden är inte känt i skrivande stund.

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?

Kontaktlösa mobilbetalningar är bara början, för tack vare sakernas internet kan snart kylskåpet, bilen och kläderna betala själva. Ida har träffat Christina Lind, Sverigechef på Visa för att prata om framtidens betalningar och hur de påverkar oss kunder.

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

USA har rivit upp sin princip om nätneutralitet, men låt oss kämpa för att behålla den i Sverige. Youtube-profilen CGP Grey förklarar varför det är en bra idé.

Oneplus har släppt en uppdatering till mobiltelefonen Oneplus 6, som åtgärdar den säkerhetslucka som försatte data i fara.

Valve gör ett nytt försök med sin IOS-app som ger möjligheten att strömma Steam-spel från en dator till en Iphone eller Ipad.