Fossil släpper nya färger för sina Michael Kors Access-klockor

Förra året så lanserade Fossil ett gäng nya smarta klockor under deras Michael Kors Access-serie. Dessa fräsiga klockor kommer under våren få nya färgtillskott till Sofie- och Grayson-modellerna.

Sofie är modellen som påstås vara designad för kvinnor och kommer i färgerna rosa/guld, silver, guld/vit samt blå. Grayson riktas till den maskulina delen av befolkningen. Denna serie får definitivt inte lika spännande färger då den endast kommer få klockor i mörkgrönt och i silver/svart.

Båda klockor kommer så klart köra Android Wear 2.0 samt få Google Assistant och mikroappen My Social. My Social ger användaren möjlighet att koppla klockan till sitt Facebook- eller Instagram-konto så de kan få bilderna från dessa sociala nätverk på klockan.

Fossil kommer snart även släppa en app som heter My Next där man kan starta nedräkningar till olika händelser så som födelsedagar eller nästa Apple Watch-släpp. Pris och tillgänglighet på den svenska marknaden är inte känt i skrivande stund.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.

UE har uppdaterat sin Boom-serie med portabla Bluetooth-högtalare. De nya modellerna är vattentäta och har fått flera nya finesser.

Tillsammans med IOS 12 släppte Apple också Watch OS 5 till världen. Vi går igenom nyheterna som väntar dig.

På fredag börjar Apples nya flaggskeppsmobiler att säljas i butiker. Om du har en Iphone X redan – finns det några skäl att uppgradera? Kanske finns det ett stort skäl.

IOS 12 är här, och går att ladda hem. Här är en snabb genomgång av nyheterna i systemet.