Fossil släpper nya färger för sina Michael Kors Access-klockor

Förra året så lanserade Fossil ett gäng nya smarta klockor under deras Michael Kors Access-serie. Dessa fräsiga klockor kommer under våren få nya färgtillskott till Sofie- och Grayson-modellerna.

Sofie är modellen som påstås vara designad för kvinnor och kommer i färgerna rosa/guld, silver, guld/vit samt blå. Grayson riktas till den maskulina delen av befolkningen. Denna serie får definitivt inte lika spännande färger då den endast kommer få klockor i mörkgrönt och i silver/svart.

Båda klockor kommer så klart köra Android Wear 2.0 samt få Google Assistant och mikroappen My Social. My Social ger användaren möjlighet att koppla klockan till sitt Facebook- eller Instagram-konto så de kan få bilderna från dessa sociala nätverk på klockan.

Fossil kommer snart även släppa en app som heter My Next där man kan starta nedräkningar till olika händelser så som födelsedagar eller nästa Apple Watch-släpp. Pris och tillgänglighet på den svenska marknaden är inte känt i skrivande stund.

Domen innebär att Telia ska betala kassettskatt för Iphone-modeller från 2009 och framåt, vilket kan leda till dyrare telefoner.

Som en julklapp till bokälskare ger Apple bort flera klassiska romaner som ljudböcker, inlästa av kända skådespelare och komiker.

Googles röstassistent nöjer sig inte med att informera om försenade flyg; nu börjar den digitala hjälpredan också förutse förseningar och meddela om dessa.

Bakåt-knappen i webbläsare kan luras genom att webbplatser lägger till falsk historik som skickar användaren åt fel håll, men nu jobbar Chrome på en lösning för allas trevnad.

Apple har rekryterat branschkändisen Andrew Kim, en designer som jobbat åt både Tesla och Microsoft med allt från Model 3, Windows 10 och Xbox. Vad ska han hitta på hos Apple tro?

I ett test utfört av Forbes kunde ett 3D-utskrivet huvud låsa upp ett flertal Android-mobiler utan större bekymmer. Iphone X gick dock inte att lura.

Tack till carlsson för detta #nyhetstips!