Rykte: Chrome OS på väg till surfplattor

Googles avskalade operativsystem Chrome OS har man kunnat köra på både stationära och bärbara datorer ett bra tag nu, men nya tecken pekar på att systemet kanske även når surfplattor framöver.

Det är en tweet från BETT-mässan i London som avslöjar att även surfplattor ska få operativsystemet. Bilden i tweeten visade nämligen en Acer-platta som körde Chrome OS. Då systemet numera stödjer Android-appar samt fått ett mer pekvänligt gränssnitt är väl detta ett ganska naturligt steg framåt för Chrome OS.

Tweeten plockades ner relativt snabbt men nedan kan man se en skärmdumpad version av den.

I skrivande stund har varken Google eller Acer kommenterat om Chrome OS kommer till surfplattor eller inte.

Hör du till dem som tycker att Apple Homepod är alldeles för dyr? Rapporter gör gällande att Apple planerar ett billigare syskon under varumärket Beats.

Den sjätte uppstickartelefonen känns som en förfinad version av föregångaren som hänger på moderna trender, på gott och ont. Andreas har hunnit testa en helg, och så här tycker han.

Postnord och e-handelsföretaget Wish har enats om momshantering, och därmed kommer Postnords hanteringsavgift på 75 kronor snart att försvinna enligt nya uppgifter.

Just nu pågår en diskussion i forumet om hur man gör sin Iphone-mobil så säker som möjligt. Ge Appleman och varandra era bästa tips eller om du själv vill ha svar på frågan; gå in och läsa om alla tips och trix!

Apputvecklare bildar förbund inför konferensen WWDC, och kräver nu förändringar i Apples butik App Store. Bland annat vill de att Apple ska ta mindre än 30 procent av intäkterna.

Jag har varit Spotify trogen sedan 2008, men en så enkel sak som att jag slipper reklam på Youtube kan faktiskt vara nog för att jag ska överge min gamla musikpartner.