Fredagsvideo: Italiensk dam lär sig använda Google Home

Denna fredag har vi fastnat framför Youtube och en lång rad klipp där människor använder röstassistenter med blandad framgång. Som denna charmiga äldre italienska som provar Google Home Mini.

Det är lätt hänt att fastna på Youtube där det finns gott om roliga klipp att se. Den här fredagen har vi skrattat gott åt flera klipp där människor i olika åldrar testar att prata med Google Assistant eller Alexa med mycket blandad framgång.

Ett av de bästa är den här äldre italienska damen som får testa att prata med en Google Home Mini. Med lite tid ska de nog bli goda vänner! Som bonusklipp bjuder jag på denna charmiga lilla unge som vill lyssna på Queen.

Ha en riktig superduperhelg!

Kommentarer
3 svar

99 och Samsung bjuder in till mingel, och du är inbuden att hänga med! Imorgon kollar vi på Unpacked-eventet tillsammans på lokal i Stockholm.

Samtal till 1177 Vårdguiden har legat öppet tillgängliga online från så långt tillbaks som 2013, där känsliga uppgifter som personnummer finns med bland detaljerna i samtalen.

Tack till Zimpan för detta #nyhetstips!

Det blir av allt att döma ingen Huawei P30 under MWC nästa vecka, istället vill företaget "skriva om reglerna" med ett event 26 mars.

Oneplus rullar ut en uppdatering nu, som innebär att deras inbyggda telefonapp får stöd för både ljud och videosamtal via Googles tjänst Duo.

En av årets höjdpunkter är nära – Mobile World Congress går snart av stapeln i Barcelona, och vi ska dit. Följ med Jakob och Andreas på äventyr bland mobiltillverkarna.

Efter fjolårets kontroverser runt Facebook inleddes en utredning i Storbritannien. Slutsatsen är att bolaget inte bör få reglera sig självt.