Fredagsvideo: Italiensk dam lär sig använda Google Home

Denna fredag har vi fastnat framför Youtube och en lång rad klipp där människor använder röstassistenter med blandad framgång. Som denna charmiga äldre italienska som provar Google Home Mini.

Det är lätt hänt att fastna på Youtube där det finns gott om roliga klipp att se. Den här fredagen har vi skrattat gott åt flera klipp där människor i olika åldrar testar att prata med Google Assistant eller Alexa med mycket blandad framgång.

Ett av de bästa är den här äldre italienska damen som får testa att prata med en Google Home Mini. Med lite tid ska de nog bli goda vänner! Som bonusklipp bjuder jag på denna charmiga lilla unge som vill lyssna på Queen.

Ha en riktig superduperhelg!

Kommentarer
3 svar

Huawei P20 Pro vinner EISA-utmärkelsen för årets bästa mobil, och visst är det en bra telefon. Men för 99:s del är konkurrensen stenhård, och fler flaggskepp är på gång i höst.

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Netflix har börjat testa att visa promotionvideor för andra program mellan avsnitt, och användarna som råkat ut för det är inte glada.

Nätdejting blir allt vanligare men det kan vara svårt att navigera sig i appdjungeln. Vi hjälper dig att reda ut vilken app du inte kan vara utan och vilka du bör undvika.

De som chockas och upprörs mest av Googles datainsamling är de många användare som aldrig ens reflekterat över att de är företagets användare, och som inte känner till Googles natur.

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!