Fredagsvideo: Italiensk dam lär sig använda Google Home

Denna fredag har vi fastnat framför Youtube och en lång rad klipp där människor använder röstassistenter med blandad framgång. Som denna charmiga äldre italienska som provar Google Home Mini.

Det är lätt hänt att fastna på Youtube där det finns gott om roliga klipp att se. Den här fredagen har vi skrattat gott åt flera klipp där människor i olika åldrar testar att prata med Google Assistant eller Alexa med mycket blandad framgång.

Ett av de bästa är den här äldre italienska damen som får testa att prata med en Google Home Mini. Med lite tid ska de nog bli goda vänner! Som bonusklipp bjuder jag på denna charmiga lilla unge som vill lyssna på Queen.

Ha en riktig superduperhelg!

Kommentarer
3 svar

Nu på fredag drar den årliga reafesten Black Friday igång, men i år har flera e-handlare satsat på reapriser hela veckan. Tipsa gärna andra medlemmar om bra klipp du hittar, eller ta del av andras finfina tips i denna tråd!

På internet har det börjat dyka upp rapporter om att nya Ipad Pro är ovanligt lätt att böja, ibland bara av att förvaras i en ryggsäck. Om det är ett allvarligt problem eller inte återstår att se.

Enligt en patentansökan från Apple kan företagets röstassisitent Siri hjälpa dig utan att kräva internetanslutning i framtiden.

I veckans podd möts Andreas och Jakob i studion, för att diskutera för- och nackdelar med sina nya arbetsredskap och leksaker; nämligen Jakobs Macbook Air och Andreas Ipad Pro.

Ida var inte den enda svenska journalist som fick åka över till New York när Apple släppte nya Ipad Pro häromveckan. Elin Häggberg som driver Teknifik var också där, och här är hennes videodagbok. Ser du nån du känner igen?

Nu står det klart att tv-licensen framöver kommer att hamna på skattsedeln, och det finns det många åsikter om. Även här i forumet går diskussionen varm – vad tycker du själv om att tv-licensen blir skatt?