Fredagsvideo: Italiensk dam lär sig använda Google Home

Denna fredag har vi fastnat framför Youtube och en lång rad klipp där människor använder röstassistenter med blandad framgång. Som denna charmiga äldre italienska som provar Google Home Mini.

Det är lätt hänt att fastna på Youtube där det finns gott om roliga klipp att se. Den här fredagen har vi skrattat gott åt flera klipp där människor i olika åldrar testar att prata med Google Assistant eller Alexa med mycket blandad framgång.

Ett av de bästa är den här äldre italienska damen som får testa att prata med en Google Home Mini. Med lite tid ska de nog bli goda vänner! Som bonusklipp bjuder jag på denna charmiga lilla unge som vill lyssna på Queen.

Ha en riktig superduperhelg!

Kommentarer
3 svar

Podden är tillbaka! Redaktionen pratar om MWC 2018, mobilspel med eller utan handkontroll och om prylar som är beroende av molntjänster.

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).