Fredagsvideo: Italiensk dam lär sig använda Google Home

Denna fredag har vi fastnat framför Youtube och en lång rad klipp där människor använder röstassistenter med blandad framgång. Som denna charmiga äldre italienska som provar Google Home Mini.

Det är lätt hänt att fastna på Youtube där det finns gott om roliga klipp att se. Den här fredagen har vi skrattat gott åt flera klipp där människor i olika åldrar testar att prata med Google Assistant eller Alexa med mycket blandad framgång.

Ett av de bästa är den här äldre italienska damen som får testa att prata med en Google Home Mini. Med lite tid ska de nog bli goda vänner! Som bonusklipp bjuder jag på denna charmiga lilla unge som vill lyssna på Queen.

Ha en riktig superduperhelg!

Kommentarer
3 svar

Hör du till dem som tycker att Apple Homepod är alldeles för dyr? Rapporter gör gällande att Apple planerar ett billigare syskon under varumärket Beats.

Den sjätte uppstickartelefonen känns som en förfinad version av föregångaren som hänger på moderna trender, på gott och ont. Andreas har hunnit testa en helg, och så här tycker han.

Postnord och e-handelsföretaget Wish har enats om momshantering, och därmed kommer Postnords hanteringsavgift på 75 kronor snart att försvinna enligt nya uppgifter.

Just nu pågår en diskussion i forumet om hur man gör sin Iphone-mobil så säker som möjligt. Ge Appleman och varandra era bästa tips eller om du själv vill ha svar på frågan; gå in och läsa om alla tips och trix!

Apputvecklare bildar förbund inför konferensen WWDC, och kräver nu förändringar i Apples butik App Store. Bland annat vill de att Apple ska ta mindre än 30 procent av intäkterna.

Jag har varit Spotify trogen sedan 2008, men en så enkel sak som att jag slipper reklam på Youtube kan faktiskt vara nog för att jag ska överge min gamla musikpartner.