fulkultur

Fulkultur om hjärtskärande magplask och besvikelser

Fulkultur är tillbaka med ett rykande färskt avsnitt där vi gottar ner oss i våra största fulkulturella besvikelser.

Vad innebär det att bli besviken på något man älskar? Hur mycket kan man ursäkta i fandomens namn eller är man extra hård och kritisk mot det man älskar? Amanda Reventlid, Tomas Helenius, Anton Fast och Andreas Eklöv pratar i detta avsnitt om musiken, spelen, serierna, film- och speladaptionerna som gjort mest ont i våra nördhjärtan.

Har du några fulkulturella besvikelser som gjort extra ont i ditt nördiga hjärta? Dela gärna med dig i kommentarerna!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det går att prenumerera på podden via RSS eller Itunes och Fulkultur har dessutom en egen Tumblr-sida där länklista och alla avsnitt samlas. Podden finns dessutom representerad på Facebook, Instagram och Twitter. För er som hellre lyssnar på allt ljudligt via Spotify finns vi även tillgängliga där. Som vanligt tar vi tacksamt emot all form av feedback. Berätta också gärna vad ni skulle vilja höra oss diskutera i framtida avsnitt.

Oneplus rullar ut en uppdatering nu, som innebär att deras inbyggda telefonapp får stöd för både ljud och videosamtal via Googles tjänst Duo.

Efter fjolårets kontroverser runt Facebook inleddes en utredning i Storbritannien. Slutsatsen är att bolaget inte bör få reglera sig självt.

Frostat glas på baksidan, precis som Pixel 3 och stöd för utgående laddning precis som Huawei Mate 20 Pro. Om de senaste ryktena stämmer kommer årets Iphone låna flera funktioner från Android-lägret.

Sam Jadallah har arbetat både hos Microsoft och lett ett företag som tillverkar smarta lås. Nu har han börjat hos Apple, som också köpt ett företag som arbetar med röststyrning.

Apples uppdaterade version av Airpods kommer att finnas i svart, och massproduceras redan för lansering inom kort enligt källor i Asien.

Samsungs mobildivision hotas från två fronter, och onsdagens Unpacked måste leverera både en attraktiv premiumtelefon och en riktigt bra och prisvärd lur i mellanklassen.