Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Unsane är en långfilm filmad med Iphone

Den amerikanska regissören Steven Soderbergh är känd för att hitta på en hel del innovativa grejer med sina filmer och hans senaste film är inget undantag.

Vi har tidigare rapporterat om reklamfilmer och kortfilmer som varit filmade med Iphone-telefoner, men nu har den amerikanske regissören Steven Soderbergh gått steget längre. Hans nya film, skräckfilmen Unsane, bjuder på en särskiljande egenskap då den helt och hållet är filmad med just Apples smarta telefoner.

Som man kan se i trailern ovan ger detta filmen en lite annorlunda känsla vilket ju verkar passa filmens tema rätt så bra.

Själva filmen handlar nämligen om en kvinna som förföljs av en stalker men när hon går till polisen för att rapportera detta hamnar hon istället på psyket eftersom ingen tror på henne. I huvudrollen ser vi Claire Foy som numera sannolikt är mest känd som Drottning Elizabeth i Netflix-serien The Crown.

Filmen har amerikansk biopremiär den 23 mars och dyker upp på svenska biografer den 20 juni.

Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.