quizresultat

Resultat: Vad kan du om surfplattor?

Hur gick det i förra veckans quiz? Här kan du jämföra dig med de andra som gjorde testet.

Förra veckan ställde vi tio kluriga frågor om surfplattor. Totalt svarade 447 stycken på samtliga frågor. Så här fördelade sig resultatet:

Veckans klurigaste fråga: Blackberry släppte ett tämligen svalt mottaget operativsystem för surfplattor kallat Blackberry OS 10. Vilket operativsystem baserades detta på?
Rätt svar: QNX

Blackberry släppte ett tämligen svalt mottaget operativsystem för surfplattor kallat Blackberry OS 10. Vilket operativsystem baserades detta på?

Den allra lättaste frågan var: Ipad var inte Apples första försök att lansera en surfplatta. Vad hette den första modellen?
Rätt svar: Newton

Ipad var inte Apples första försök att lansera en surfplatta. Vad hette den första modellen?

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
24 svar

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.