quizresultat

Resultat: Vad kan du om surfplattor?

Hur gick det i förra veckans quiz? Här kan du jämföra dig med de andra som gjorde testet.

Förra veckan ställde vi tio kluriga frågor om surfplattor. Totalt svarade 447 stycken på samtliga frågor. Så här fördelade sig resultatet:

Veckans klurigaste fråga: Blackberry släppte ett tämligen svalt mottaget operativsystem för surfplattor kallat Blackberry OS 10. Vilket operativsystem baserades detta på?
Rätt svar: QNX

Blackberry släppte ett tämligen svalt mottaget operativsystem för surfplattor kallat Blackberry OS 10. Vilket operativsystem baserades detta på?

Den allra lättaste frågan var: Ipad var inte Apples första försök att lansera en surfplatta. Vad hette den första modellen?
Rätt svar: Newton

Ipad var inte Apples första försök att lansera en surfplatta. Vad hette den första modellen?

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
24 svar

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!