quizresultat

Resultat: Vad kan du om surfplattor?

Hur gick det i förra veckans quiz? Här kan du jämföra dig med de andra som gjorde testet.

Förra veckan ställde vi tio kluriga frågor om surfplattor. Totalt svarade 447 stycken på samtliga frågor. Så här fördelade sig resultatet:

Veckans klurigaste fråga: Blackberry släppte ett tämligen svalt mottaget operativsystem för surfplattor kallat Blackberry OS 10. Vilket operativsystem baserades detta på?
Rätt svar: QNX

Blackberry släppte ett tämligen svalt mottaget operativsystem för surfplattor kallat Blackberry OS 10. Vilket operativsystem baserades detta på?

Den allra lättaste frågan var: Ipad var inte Apples första försök att lansera en surfplatta. Vad hette den första modellen?
Rätt svar: Newton

Ipad var inte Apples första försök att lansera en surfplatta. Vad hette den första modellen?

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
24 svar

En blinkning så är våren förbi tycker redaktionen som har massor av spännande prylar att hugga tag i. Vi hälsar i alla fall prylvåren välkommen med ett nytt avsnitt av vår podd.

Det blåser orkanvindar runt Facebook just nu efter veckans avslöjanden om hur användarnas data kan utnyttjas tämligen frikostigt, och vi passar därför på att bjuda på vd:n Mark Zuckerbergs pudel-intervju.

Det nya smarta låset ska ge dig valmöjligheter med hur du låser upp dörren, där både fingret och mobilen är två av flera alternativ.

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?