Nintendo presenterar ett Mario Kart-spel för mobiltelefonen

Natten till i dag meddelade Nintendo att man håller på att utveckla ännu ett spel för mobiltelefoner. Spelet heter Mario Kart Tour och blir som namnet antyder en mobilversion av Mario Kart.

Nintendo har redan gjort ett flertal försök att skapa mobilversioner av sina populära spelserier så som Super Mario Bros., Animal Crossing och Fire Emblem. Inget av dessa spel har blivit de enorma framgångar Nintendo hoppats på, men det har inte hindrat företaget från att göra fler försök.

Nyligen meddelade Nintendo nämligen att man har en mobilversion av Mario Kart på gång. Spelet kommer heta Mario Kart Tour och det beräknas att släppas innan den 31 mars 2019.

Förutom detta Mario Kart-spel har det tidigare rapporterats att Nintendo även utvecklar ett Legend of Zelda-spel för mobiltelefoner.

Kommentarer
21 svar

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.

I framtiden tros Apple byta ut sina skärmar från Samsung och LG mot egna skärmar med Micro-LED.