Nintendo presenterar ett Mario Kart-spel för mobiltelefonen

Natten till i dag meddelade Nintendo att man håller på att utveckla ännu ett spel för mobiltelefoner. Spelet heter Mario Kart Tour och blir som namnet antyder en mobilversion av Mario Kart.

Nintendo har redan gjort ett flertal försök att skapa mobilversioner av sina populära spelserier så som Super Mario Bros., Animal Crossing och Fire Emblem. Inget av dessa spel har blivit de enorma framgångar Nintendo hoppats på, men det har inte hindrat företaget från att göra fler försök.

Nyligen meddelade Nintendo nämligen att man har en mobilversion av Mario Kart på gång. Spelet kommer heta Mario Kart Tour och det beräknas att släppas innan den 31 mars 2019.

Förutom detta Mario Kart-spel har det tidigare rapporterats att Nintendo även utvecklar ett Legend of Zelda-spel för mobiltelefoner.

Kommentarer
21 svar

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?

Kontaktlösa mobilbetalningar är bara början, för tack vare sakernas internet kan snart kylskåpet, bilen och kläderna betala själva. Ida har träffat Christina Lind, Sverigechef på Visa för att prata om framtidens betalningar och hur de påverkar oss kunder.

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

USA har rivit upp sin princip om nätneutralitet, men låt oss kämpa för att behålla den i Sverige. Youtube-profilen CGP Grey förklarar varför det är en bra idé.

Oneplus har släppt en uppdatering till mobiltelefonen Oneplus 6, som åtgärdar den säkerhetslucka som försatte data i fara.

Valve gör ett nytt försök med sin IOS-app som ger möjligheten att strömma Steam-spel från en dator till en Iphone eller Ipad.