Nintendo presenterar ett Mario Kart-spel för mobiltelefonen

Natten till i dag meddelade Nintendo att man håller på att utveckla ännu ett spel för mobiltelefoner. Spelet heter Mario Kart Tour och blir som namnet antyder en mobilversion av Mario Kart.

Nintendo har redan gjort ett flertal försök att skapa mobilversioner av sina populära spelserier så som Super Mario Bros., Animal Crossing och Fire Emblem. Inget av dessa spel har blivit de enorma framgångar Nintendo hoppats på, men det har inte hindrat företaget från att göra fler försök.

Nyligen meddelade Nintendo nämligen att man har en mobilversion av Mario Kart på gång. Spelet kommer heta Mario Kart Tour och det beräknas att släppas innan den 31 mars 2019.

Förutom detta Mario Kart-spel har det tidigare rapporterats att Nintendo även utvecklar ett Legend of Zelda-spel för mobiltelefoner.

Kommentarer
21 svar

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.

UE har uppdaterat sin Boom-serie med portabla Bluetooth-högtalare. De nya modellerna är vattentäta och har fått flera nya finesser.

Tillsammans med IOS 12 släppte Apple också Watch OS 5 till världen. Vi går igenom nyheterna som väntar dig.

På fredag börjar Apples nya flaggskeppsmobiler att säljas i butiker. Om du har en Iphone X redan – finns det några skäl att uppgradera? Kanske finns det ett stort skäl.

IOS 12 är här, och går att ladda hem. Här är en snabb genomgång av nyheterna i systemet.