Nintendo presenterar ett Mario Kart-spel för mobiltelefonen

Natten till i dag meddelade Nintendo att man håller på att utveckla ännu ett spel för mobiltelefoner. Spelet heter Mario Kart Tour och blir som namnet antyder en mobilversion av Mario Kart.

Nintendo har redan gjort ett flertal försök att skapa mobilversioner av sina populära spelserier så som Super Mario Bros., Animal Crossing och Fire Emblem. Inget av dessa spel har blivit de enorma framgångar Nintendo hoppats på, men det har inte hindrat företaget från att göra fler försök.

Nyligen meddelade Nintendo nämligen att man har en mobilversion av Mario Kart på gång. Spelet kommer heta Mario Kart Tour och det beräknas att släppas innan den 31 mars 2019.

Förutom detta Mario Kart-spel har det tidigare rapporterats att Nintendo även utvecklar ett Legend of Zelda-spel för mobiltelefoner.

Kommentarer
21 svar

Domen innebär att Telia ska betala kassettskatt för Iphone-modeller från 2009 och framåt, vilket kan leda till dyrare telefoner.

Som en julklapp till bokälskare ger Apple bort flera klassiska romaner som ljudböcker, inlästa av kända skådespelare och komiker.

Googles röstassistent nöjer sig inte med att informera om försenade flyg; nu börjar den digitala hjälpredan också förutse förseningar och meddela om dessa.

Bakåt-knappen i webbläsare kan luras genom att webbplatser lägger till falsk historik som skickar användaren åt fel håll, men nu jobbar Chrome på en lösning för allas trevnad.

Apple har rekryterat branschkändisen Andrew Kim, en designer som jobbat åt både Tesla och Microsoft med allt från Model 3, Windows 10 och Xbox. Vad ska han hitta på hos Apple tro?

I ett test utfört av Forbes kunde ett 3D-utskrivet huvud låsa upp ett flertal Android-mobiler utan större bekymmer. Iphone X gick dock inte att lura.

Tack till carlsson för detta #nyhetstips!