poddradio

Avsnitt #216: Växeln hallå

Den här veckan gästas vi av Johan Littorin som arbetar på operatören Vimla. Vi pratar om hur vi använder mobiler och hur gamla hederliga telefonsamtal kan moderniseras.

Amanda är i England och kollar på "personer från olika länder som pucklar på varandra" (VM i Roller Derby pågår – hon är nog mycket lycklig de här dagarna). Ida och Andreas passar på att bjuda in en gäst. Johan Littorin, affärsansvarig på telefonoperatören Vimla, tar plats i studion och trion pratar om hur bland annat 00-talisterna använder mobiler och hur gamla hederliga telefonsamtal kan förnyas.

En regelrätt ämneslista är lite svår att bjuda på den här veckan, men vi pratar om en undersökning som Vimla gjort bland sina användare (många yngre) och hur de använder mobiler. Vi pratar om hur många tycker det är jobbigt när det ringer i mobilen och vad Vimla har på gång för att erbjuda ett alternativt sätt att handskas med telefonsamtal (spännande teknik tycker vi på 99, lansering sker i vår).

Har ni några frågor till Johan så ställ dem i kommentarerna nedan.

Trevlig helg!

Avsnitt: Växeln hallå

Längd 55:51, filstorlek 38,15 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.