Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

poddradio

Avsnitt #216: Växeln hallå

Den här veckan gästas vi av Johan Littorin som arbetar på operatören Vimla. Vi pratar om hur vi använder mobiler och hur gamla hederliga telefonsamtal kan moderniseras.

Amanda är i England och kollar på "personer från olika länder som pucklar på varandra" (VM i Roller Derby pågår – hon är nog mycket lycklig de här dagarna). Ida och Andreas passar på att bjuda in en gäst. Johan Littorin, affärsansvarig på telefonoperatören Vimla, tar plats i studion och trion pratar om hur bland annat 00-talisterna använder mobiler och hur gamla hederliga telefonsamtal kan förnyas.

En regelrätt ämneslista är lite svår att bjuda på den här veckan, men vi pratar om en undersökning som Vimla gjort bland sina användare (många yngre) och hur de använder mobiler. Vi pratar om hur många tycker det är jobbigt när det ringer i mobilen och vad Vimla har på gång för att erbjuda ett alternativt sätt att handskas med telefonsamtal (spännande teknik tycker vi på 99, lansering sker i vår).

Har ni några frågor till Johan så ställ dem i kommentarerna nedan.

Trevlig helg!

Avsnitt: Växeln hallå

Längd 55:51, filstorlek 38,15 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.