poddradio

Avsnitt #216: Växeln hallå

Den här veckan gästas vi av Johan Littorin som arbetar på operatören Vimla. Vi pratar om hur vi använder mobiler och hur gamla hederliga telefonsamtal kan moderniseras.

Amanda är i England och kollar på "personer från olika länder som pucklar på varandra" (VM i Roller Derby pågår – hon är nog mycket lycklig de här dagarna). Ida och Andreas passar på att bjuda in en gäst. Johan Littorin, affärsansvarig på telefonoperatören Vimla, tar plats i studion och trion pratar om hur bland annat 00-talisterna använder mobiler och hur gamla hederliga telefonsamtal kan förnyas.

En regelrätt ämneslista är lite svår att bjuda på den här veckan, men vi pratar om en undersökning som Vimla gjort bland sina användare (många yngre) och hur de använder mobiler. Vi pratar om hur många tycker det är jobbigt när det ringer i mobilen och vad Vimla har på gång för att erbjuda ett alternativt sätt att handskas med telefonsamtal (spännande teknik tycker vi på 99, lansering sker i vår).

Har ni några frågor till Johan så ställ dem i kommentarerna nedan.

Trevlig helg!

Avsnitt: Växeln hallå

Längd 55:51, filstorlek 38,15 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.

I framtiden tros Apple byta ut sina skärmar från Samsung och LG mot egna skärmar med Micro-LED.