poddradio

Avsnitt #216: Växeln hallå

Den här veckan gästas vi av Johan Littorin som arbetar på operatören Vimla. Vi pratar om hur vi använder mobiler och hur gamla hederliga telefonsamtal kan moderniseras.

Amanda är i England och kollar på "personer från olika länder som pucklar på varandra" (VM i Roller Derby pågår – hon är nog mycket lycklig de här dagarna). Ida och Andreas passar på att bjuda in en gäst. Johan Littorin, affärsansvarig på telefonoperatören Vimla, tar plats i studion och trion pratar om hur bland annat 00-talisterna använder mobiler och hur gamla hederliga telefonsamtal kan förnyas.

En regelrätt ämneslista är lite svår att bjuda på den här veckan, men vi pratar om en undersökning som Vimla gjort bland sina användare (många yngre) och hur de använder mobiler. Vi pratar om hur många tycker det är jobbigt när det ringer i mobilen och vad Vimla har på gång för att erbjuda ett alternativt sätt att handskas med telefonsamtal (spännande teknik tycker vi på 99, lansering sker i vår).

Har ni några frågor till Johan så ställ dem i kommentarerna nedan.

Trevlig helg!

Avsnitt: Växeln hallå

Längd 55:51, filstorlek 38,15 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.