Oneplus 5T blir tillgänglig i lavaröd färg

Redaktionen har lagt vantarna på den senaste färgen på Oneplus 5T. Den lavaröda färgen är läcker, så läcker att tidiga kunder lär rynka på ögonbrynen.

Oneplus har onekligen haft en något besynnerlig strategi med Oneplus 5T, den senaste flaggskeppstelefonen som vi blev smått förälskade i när vi testade den i höstas. Då testade vi den midnattssvarta färgen som fanns tillgänglig vid lansering, men fler färger har tillkommit sedan dess.

Utöver den speciella Star Wars-utgåvan som släpptes i höstas har olika färger blivit tillgängliga i olika territorier, och nu har ytterligare en färg blivit tillgänglig. Från och med klockan 10:00 idag kan kunder välja att köpa Oneplus 5T i färgen Lava Red, en intensiv röd som har rosaskimrande nyanser.

När vi öppnade upp paketet utbrast Amanda i ett uppskattande hejarop. Den lavaröda färgen är iögonfallande läcker och slår nog faktiskt till och med Apples Product Red-utgåva av Iphone 7 Plus på fingrarna. Läckert alltså, men det är surt för den som var tidigt ute med att beställa den midnattssvarta eller Star Wars-prydda utgåvan av Oneplus 5T.

Inför den förväntade Oneplus 6-lanseringen i år hoppas vi att fler läckra färger likt denna finns tillgänglig från dag ett och inte utspridda över året till dess att att nästa modell lanseras.

Läs mer:

Nyhet: Oneplus 5T kommer i en specialversion
Nyhet: Star Wars-utgåvan av Oneplus 5T kommer till Sverige
Nyhet: Ett slick för kärleken
Test: Andreas testar Oneplus 5T

Källa: Oneplus webbshop

Kommentarer
12 svar

Podden är tillbaka! Redaktionen pratar om MWC 2018, mobilspel med eller utan handkontroll och om prylar som är beroende av molntjänster.

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).