Oneplus 5T blir tillgänglig i lavaröd färg

Redaktionen har lagt vantarna på den senaste färgen på Oneplus 5T. Den lavaröda färgen är läcker, så läcker att tidiga kunder lär rynka på ögonbrynen.

Oneplus har onekligen haft en något besynnerlig strategi med Oneplus 5T, den senaste flaggskeppstelefonen som vi blev smått förälskade i när vi testade den i höstas. Då testade vi den midnattssvarta färgen som fanns tillgänglig vid lansering, men fler färger har tillkommit sedan dess.

Utöver den speciella Star Wars-utgåvan som släpptes i höstas har olika färger blivit tillgängliga i olika territorier, och nu har ytterligare en färg blivit tillgänglig. Från och med klockan 10:00 idag kan kunder välja att köpa Oneplus 5T i färgen Lava Red, en intensiv röd som har rosaskimrande nyanser.

När vi öppnade upp paketet utbrast Amanda i ett uppskattande hejarop. Den lavaröda färgen är iögonfallande läcker och slår nog faktiskt till och med Apples Product Red-utgåva av Iphone 7 Plus på fingrarna. Läckert alltså, men det är surt för den som var tidigt ute med att beställa den midnattssvarta eller Star Wars-prydda utgåvan av Oneplus 5T.

Inför den förväntade Oneplus 6-lanseringen i år hoppas vi att fler läckra färger likt denna finns tillgänglig från dag ett och inte utspridda över året till dess att att nästa modell lanseras.

Läs mer:

Nyhet: Oneplus 5T kommer i en specialversion
Nyhet: Star Wars-utgåvan av Oneplus 5T kommer till Sverige
Nyhet: Ett slick för kärleken
Test: Andreas testar Oneplus 5T

Källa: Oneplus webbshop

Kommentarer
12 svar

Hör du till dem som tycker att Apple Homepod är alldeles för dyr? Rapporter gör gällande att Apple planerar ett billigare syskon under varumärket Beats.

Den sjätte uppstickartelefonen känns som en förfinad version av föregångaren som hänger på moderna trender, på gott och ont. Andreas har hunnit testa en helg, och så här tycker han.

Postnord och e-handelsföretaget Wish har enats om momshantering, och därmed kommer Postnords hanteringsavgift på 75 kronor snart att försvinna enligt nya uppgifter.

Just nu pågår en diskussion i forumet om hur man gör sin Iphone-mobil så säker som möjligt. Ge Appleman och varandra era bästa tips eller om du själv vill ha svar på frågan; gå in och läsa om alla tips och trix!

Apputvecklare bildar förbund inför konferensen WWDC, och kräver nu förändringar i Apples butik App Store. Bland annat vill de att Apple ska ta mindre än 30 procent av intäkterna.

Jag har varit Spotify trogen sedan 2008, men en så enkel sak som att jag slipper reklam på Youtube kan faktiskt vara nog för att jag ska överge min gamla musikpartner.