Oneplus 5T blir tillgänglig i lavaröd färg

Redaktionen har lagt vantarna på den senaste färgen på Oneplus 5T. Den lavaröda färgen är läcker, så läcker att tidiga kunder lär rynka på ögonbrynen.

Oneplus har onekligen haft en något besynnerlig strategi med Oneplus 5T, den senaste flaggskeppstelefonen som vi blev smått förälskade i när vi testade den i höstas. Då testade vi den midnattssvarta färgen som fanns tillgänglig vid lansering, men fler färger har tillkommit sedan dess.

Utöver den speciella Star Wars-utgåvan som släpptes i höstas har olika färger blivit tillgängliga i olika territorier, och nu har ytterligare en färg blivit tillgänglig. Från och med klockan 10:00 idag kan kunder välja att köpa Oneplus 5T i färgen Lava Red, en intensiv röd som har rosaskimrande nyanser.

När vi öppnade upp paketet utbrast Amanda i ett uppskattande hejarop. Den lavaröda färgen är iögonfallande läcker och slår nog faktiskt till och med Apples Product Red-utgåva av Iphone 7 Plus på fingrarna. Läckert alltså, men det är surt för den som var tidigt ute med att beställa den midnattssvarta eller Star Wars-prydda utgåvan av Oneplus 5T.

Inför den förväntade Oneplus 6-lanseringen i år hoppas vi att fler läckra färger likt denna finns tillgänglig från dag ett och inte utspridda över året till dess att att nästa modell lanseras.

Läs mer:

Nyhet: Oneplus 5T kommer i en specialversion
Nyhet: Star Wars-utgåvan av Oneplus 5T kommer till Sverige
Nyhet: Ett slick för kärleken
Test: Andreas testar Oneplus 5T

Källa: Oneplus webbshop

Kommentarer
12 svar

Huawei P20 Pro vinner EISA-utmärkelsen för årets bästa mobil, och visst är det en bra telefon. Men för 99:s del är konkurrensen stenhård, och fler flaggskepp är på gång i höst.

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Netflix har börjat testa att visa promotionvideor för andra program mellan avsnitt, och användarna som råkat ut för det är inte glada.

Nätdejting blir allt vanligare men det kan vara svårt att navigera sig i appdjungeln. Vi hjälper dig att reda ut vilken app du inte kan vara utan och vilka du bör undvika.

De som chockas och upprörs mest av Googles datainsamling är de många användare som aldrig ens reflekterat över att de är företagets användare, och som inte känner till Googles natur.

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!