Oneplus 5T blir tillgänglig i lavaröd färg

Redaktionen har lagt vantarna på den senaste färgen på Oneplus 5T. Den lavaröda färgen är läcker, så läcker att tidiga kunder lär rynka på ögonbrynen.

Oneplus har onekligen haft en något besynnerlig strategi med Oneplus 5T, den senaste flaggskeppstelefonen som vi blev smått förälskade i när vi testade den i höstas. Då testade vi den midnattssvarta färgen som fanns tillgänglig vid lansering, men fler färger har tillkommit sedan dess.

Utöver den speciella Star Wars-utgåvan som släpptes i höstas har olika färger blivit tillgängliga i olika territorier, och nu har ytterligare en färg blivit tillgänglig. Från och med klockan 10:00 idag kan kunder välja att köpa Oneplus 5T i färgen Lava Red, en intensiv röd som har rosaskimrande nyanser.

När vi öppnade upp paketet utbrast Amanda i ett uppskattande hejarop. Den lavaröda färgen är iögonfallande läcker och slår nog faktiskt till och med Apples Product Red-utgåva av Iphone 7 Plus på fingrarna. Läckert alltså, men det är surt för den som var tidigt ute med att beställa den midnattssvarta eller Star Wars-prydda utgåvan av Oneplus 5T.

Inför den förväntade Oneplus 6-lanseringen i år hoppas vi att fler läckra färger likt denna finns tillgänglig från dag ett och inte utspridda över året till dess att att nästa modell lanseras.

Läs mer:

Nyhet: Oneplus 5T kommer i en specialversion
Nyhet: Star Wars-utgåvan av Oneplus 5T kommer till Sverige
Nyhet: Ett slick för kärleken
Test: Andreas testar Oneplus 5T

Källa: Oneplus webbshop

Kommentarer
12 svar

Nu på fredag drar den årliga reafesten Black Friday igång, men i år har flera e-handlare satsat på reapriser hela veckan. Tipsa gärna andra medlemmar om bra klipp du hittar, eller ta del av andras finfina tips i denna tråd!

På internet har det börjat dyka upp rapporter om att nya Ipad Pro är ovanligt lätt att böja, ibland bara av att förvaras i en ryggsäck. Om det är ett allvarligt problem eller inte återstår att se.

Enligt en patentansökan från Apple kan företagets röstassisitent Siri hjälpa dig utan att kräva internetanslutning i framtiden.

I veckans podd möts Andreas och Jakob i studion, för att diskutera för- och nackdelar med sina nya arbetsredskap och leksaker; nämligen Jakobs Macbook Air och Andreas Ipad Pro.

Ida var inte den enda svenska journalist som fick åka över till New York när Apple släppte nya Ipad Pro häromveckan. Elin Häggberg som driver Teknifik var också där, och här är hennes videodagbok. Ser du nån du känner igen?

Nu står det klart att tv-licensen framöver kommer att hamna på skattsedeln, och det finns det många åsikter om. Även här i forumet går diskussionen varm – vad tycker du själv om att tv-licensen blir skatt?