Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Oneplus 5T blir tillgänglig i lavaröd färg

Redaktionen har lagt vantarna på den senaste färgen på Oneplus 5T. Den lavaröda färgen är läcker, så läcker att tidiga kunder lär rynka på ögonbrynen.

Oneplus har onekligen haft en något besynnerlig strategi med Oneplus 5T, den senaste flaggskeppstelefonen som vi blev smått förälskade i när vi testade den i höstas. Då testade vi den midnattssvarta färgen som fanns tillgänglig vid lansering, men fler färger har tillkommit sedan dess.

Utöver den speciella Star Wars-utgåvan som släpptes i höstas har olika färger blivit tillgängliga i olika territorier, och nu har ytterligare en färg blivit tillgänglig. Från och med klockan 10:00 idag kan kunder välja att köpa Oneplus 5T i färgen Lava Red, en intensiv röd som har rosaskimrande nyanser.

När vi öppnade upp paketet utbrast Amanda i ett uppskattande hejarop. Den lavaröda färgen är iögonfallande läcker och slår nog faktiskt till och med Apples Product Red-utgåva av Iphone 7 Plus på fingrarna. Läckert alltså, men det är surt för den som var tidigt ute med att beställa den midnattssvarta eller Star Wars-prydda utgåvan av Oneplus 5T.

Inför den förväntade Oneplus 6-lanseringen i år hoppas vi att fler läckra färger likt denna finns tillgänglig från dag ett och inte utspridda över året till dess att att nästa modell lanseras.

Läs mer:

Nyhet: Oneplus 5T kommer i en specialversion
Nyhet: Star Wars-utgåvan av Oneplus 5T kommer till Sverige
Nyhet: Ett slick för kärleken
Test: Andreas testar Oneplus 5T

Källa: Oneplus webbshop

Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.