Whatsapp fortsätter att växa

Det fortsätter att gå bra för Whatsapp och Mark Zuckerberg berättade nyligen att tjänsten har 1,5 miljarder unika användare varje månad.

I Juli rapporterade vi att Whatsapp hade över 1 miljard användare dagligen och totalt 1,3 miljarder unika användare. Det har nu blivit dags för nästa milsten. Varje månad används nu tjänsten av 1,5 miljarder unika användare.

Som bekant ägs Whatsapp av Facebook och den nya användarstatistiken är säkerligen välkomna hos moderbolaget. Den senaste tiden har företaget satsat på att öka intäkterna från chattappen, i första hand genom det relativt nya initiativet Whatsapp for business.

Kommentarer
12 svar

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.

Svenska betaltjänsten Klarna får nu stöd för Apple Pay. Det betyder i praktiken att även de som har banker och betalkort som inte har stöd kan använda Apple Pay genom Klarna.