Whatsapp fortsätter att växa

Det fortsätter att gå bra för Whatsapp och Mark Zuckerberg berättade nyligen att tjänsten har 1,5 miljarder unika användare varje månad.

I Juli rapporterade vi att Whatsapp hade över 1 miljard användare dagligen och totalt 1,3 miljarder unika användare. Det har nu blivit dags för nästa milsten. Varje månad används nu tjänsten av 1,5 miljarder unika användare.

Som bekant ägs Whatsapp av Facebook och den nya användarstatistiken är säkerligen välkomna hos moderbolaget. Den senaste tiden har företaget satsat på att öka intäkterna från chattappen, i första hand genom det relativt nya initiativet Whatsapp for business.

Kommentarer
12 svar

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.