Whatsapp fortsätter att växa

Det fortsätter att gå bra för Whatsapp och Mark Zuckerberg berättade nyligen att tjänsten har 1,5 miljarder unika användare varje månad.

I Juli rapporterade vi att Whatsapp hade över 1 miljard användare dagligen och totalt 1,3 miljarder unika användare. Det har nu blivit dags för nästa milsten. Varje månad används nu tjänsten av 1,5 miljarder unika användare.

Som bekant ägs Whatsapp av Facebook och den nya användarstatistiken är säkerligen välkomna hos moderbolaget. Den senaste tiden har företaget satsat på att öka intäkterna från chattappen, i första hand genom det relativt nya initiativet Whatsapp for business.

Kommentarer
12 svar

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!