Whatsapp fortsätter att växa

Det fortsätter att gå bra för Whatsapp och Mark Zuckerberg berättade nyligen att tjänsten har 1,5 miljarder unika användare varje månad.

I Juli rapporterade vi att Whatsapp hade över 1 miljard användare dagligen och totalt 1,3 miljarder unika användare. Det har nu blivit dags för nästa milsten. Varje månad används nu tjänsten av 1,5 miljarder unika användare.

Som bekant ägs Whatsapp av Facebook och den nya användarstatistiken är säkerligen välkomna hos moderbolaget. Den senaste tiden har företaget satsat på att öka intäkterna från chattappen, i första hand genom det relativt nya initiativet Whatsapp for business.

Kommentarer
12 svar

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.

I framtiden tros Apple byta ut sina skärmar från Samsung och LG mot egna skärmar med Micro-LED.

Trots all automatisering kan det ibland vara skönt att kunna tända sina uppkopplade lampor via den vanliga strömbrytaren på väggen. Innan årets slut kommer det att släppas smarta strömbrytare till Philips Hue-lampor.

Att ladda ner spel som sedan visar sig vara usla är sällan skoj. Speciellt inte om det suger en massa datatrafik i väntan på bussen. Men genom Google Play Instant ska användare kunna testa spel utan att ladda ner dem.