Apple Music nosar Spotify i hälarna på den amerikanska marknaden

Även om Spotify fortsätter att växa börjar Apple Music knappa in på dem i USA. Det sias nu om att det svenska bolaget blir omsprunget redan i sommar.

Apple meddelar att deras musiktjänst Apple Music numera har 36 miljoner användare. Även om företaget inte är ikapp Spotify ännu, så har de verkligen börjat nosa dem i hälarna nu på den amerikanska marknaden. I USA ökar Apple Music antalet användare i betydligt högre takt än Spotify och The Wall Street Journal siar om att Spotify kan bli omkörda redan i sommar.

På den internationella marknaden är Spotify fortfarande den ohotade giganten å andra sidan, med över 70 miljoner betalande användare. Dessutom har det svenska bolaget lika många gratisanvändare på det.

Medan kampen fortsätter mellan jättarna rekommenderar vi våra läsare att ta del av Amandas musikäventyr, där Amanda tar sig en närmare titt på Apples musiktjänst.

Kommentarer
8 svar

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.