Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

IOS 11.3 kan använda Icloud för inloggning på webbsidor

Du som lever och andas Apples ekosystem kanske gläds åt ryktet som påstår att ditt Icloud-konto ska kunna användas för inloggning på webbsidor.

I dagens webbanslutna samhälle finns det en hel del tjänster och webbplatser att hålla reda på, och tillhörande inloggningsuppgifter. Vissa löser detta genom att använda lösenordshanterare, andra genom universella inloggningskonton som Facebook, Google med flera. Om du tillhör den senare och gillar livet bland Apples webbtjänster lär det senaste ryktet om IOS 11.3 låta tilltalande.

Gänget hos 9to5mac har granskat koden i IOS 11.3 och har hittat passager som antyder att Apple planerar att låta användaren logga in på webbplatser med sitt Icloud-konto. Koden avslöjar inte exakt hur det skulle fungera, men gissningsvis skulle du låta webbplatserna hämta ditt Apple ID och använda detta som inloggning.

Trots att koden finns i betaversionen av IOS 11.3 betyder det inte att vi garanterat får se funktionen i den skarpa versionen av systemet. Apple har tidigare inkluderat nya funktioner i IOS-betaversioner som sedan skjuts på framtiden, senast Airplay 2 som skulle släppas i och med IOS 11.2 men sköts fram till just 11.3.

Samtidigt erbjuder Apple redan universell inloggning med Apple ID på Apple TV vilket ökar sannolikheten för att en sådan funktion kan leta sig in i IOS också. När IOS 11.3 släpps senare i vår får vi veta helt enkelt.

Skulle du använda ditt Apple-id som universell inloggning om det blev tillgängligt? Dela gärna med dig i kommentarerna!

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.