Spotify slopar stöd för fler högtalare

I en ny uppdatering av Spotify Connect försvinner stödet för en runda högtalare.

I höstas rapporterade vi att Spotify tog bort appar specifikt gjorda för ett antal högtalare. Istället skulle det satsats på Spotify Connect och Chromecast Audio. Då påverkades B&O BeoSound 5, Onkyo och Logitech Squeezebox.

Nu har Spotify uppdaterat sin Connect-funktion vilket påverkar vissa högtalare från Onkyo, Denon, Marantz, Bang & Olufsen, Pioneer, Yamaha, Nocs, Philips, Dynaudio, Logitech, NAD och Teufel.

Vissa företag kommer uppdatera sin firmware så att Spotify Connect fortsätter fungera och vissa företag kommer välja att inte uppdatera sina produkter. Denon, Marantz och Yamaha är företag som säger sig jobba på att uppdatera sina högtalare.

Kommentarer
16 svar

Nu finns det äntligen en officiell Spotify-app för Apple Watch. En uppdatering till Spotify finns i App Store.

Nu är det dags att utse de absolut bästa teknikprylarna från 2018, och det är vi på 99 som avgör genom att nominera och rösta. Det börjar direkt, så var med du också! Det finns också chans att vinna fina priser.

Trots ett namnbyte är det mesta sig likt hos Samsungs smarta klockor, men trevliga funktioner och klassledande batteritid ger en fantastisk helhetsupplevelse.

Volkswagen har uppdaterat sin IOS-app med stöd för bland annat Siri Shortcuts, så nu kan prenumeranter låsa upp bilen och frosta av rutan med hjälp av Apples röstassistent.

En kommande större variant av Airpods skulle själv kunna reda ut vad som är höger och vänster öra, och anpassa ljudet därefter enligt ett nytt patent som Apple säkrat.

Under föregående helg undersökte vi vilka användningsområden vi här på 99 nyttjar mest flitigt i våra telefoner. Resultatet är både oväntat och väntat.