Spotify slopar stöd för fler högtalare

I en ny uppdatering av Spotify Connect försvinner stödet för en runda högtalare.

I höstas rapporterade vi att Spotify tog bort appar specifikt gjorda för ett antal högtalare. Istället skulle det satsats på Spotify Connect och Chromecast Audio. Då påverkades B&O BeoSound 5, Onkyo och Logitech Squeezebox.

Nu har Spotify uppdaterat sin Connect-funktion vilket påverkar vissa högtalare från Onkyo, Denon, Marantz, Bang & Olufsen, Pioneer, Yamaha, Nocs, Philips, Dynaudio, Logitech, NAD och Teufel.

Vissa företag kommer uppdatera sin firmware så att Spotify Connect fortsätter fungera och vissa företag kommer välja att inte uppdatera sina produkter. Denon, Marantz och Yamaha är företag som säger sig jobba på att uppdatera sina högtalare.

Kommentarer
16 svar

Podden är tillbaka! Redaktionen pratar om MWC 2018, mobilspel med eller utan handkontroll och om prylar som är beroende av molntjänster.

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).