Spotify slopar stöd för fler högtalare

I en ny uppdatering av Spotify Connect försvinner stödet för en runda högtalare.

I höstas rapporterade vi att Spotify tog bort appar specifikt gjorda för ett antal högtalare. Istället skulle det satsats på Spotify Connect och Chromecast Audio. Då påverkades B&O BeoSound 5, Onkyo och Logitech Squeezebox.

Nu har Spotify uppdaterat sin Connect-funktion vilket påverkar vissa högtalare från Onkyo, Denon, Marantz, Bang & Olufsen, Pioneer, Yamaha, Nocs, Philips, Dynaudio, Logitech, NAD och Teufel.

Vissa företag kommer uppdatera sin firmware så att Spotify Connect fortsätter fungera och vissa företag kommer välja att inte uppdatera sina produkter. Denon, Marantz och Yamaha är företag som säger sig jobba på att uppdatera sina högtalare.

Kommentarer
16 svar

Huawei P20 Pro vinner EISA-utmärkelsen för årets bästa mobil, och visst är det en bra telefon. Men för 99:s del är konkurrensen stenhård, och fler flaggskepp är på gång i höst.

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Netflix har börjat testa att visa promotionvideor för andra program mellan avsnitt, och användarna som råkat ut för det är inte glada.

Nätdejting blir allt vanligare men det kan vara svårt att navigera sig i appdjungeln. Vi hjälper dig att reda ut vilken app du inte kan vara utan och vilka du bör undvika.

De som chockas och upprörs mest av Googles datainsamling är de många användare som aldrig ens reflekterat över att de är företagets användare, och som inte känner till Googles natur.

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!