Spotify slopar stöd för fler högtalare

I en ny uppdatering av Spotify Connect försvinner stödet för en runda högtalare.

I höstas rapporterade vi att Spotify tog bort appar specifikt gjorda för ett antal högtalare. Istället skulle det satsats på Spotify Connect och Chromecast Audio. Då påverkades B&O BeoSound 5, Onkyo och Logitech Squeezebox.

Nu har Spotify uppdaterat sin Connect-funktion vilket påverkar vissa högtalare från Onkyo, Denon, Marantz, Bang & Olufsen, Pioneer, Yamaha, Nocs, Philips, Dynaudio, Logitech, NAD och Teufel.

Vissa företag kommer uppdatera sin firmware så att Spotify Connect fortsätter fungera och vissa företag kommer välja att inte uppdatera sina produkter. Denon, Marantz och Yamaha är företag som säger sig jobba på att uppdatera sina högtalare.

Kommentarer
16 svar

Hör du till dem som tycker att Apple Homepod är alldeles för dyr? Rapporter gör gällande att Apple planerar ett billigare syskon under varumärket Beats.

Den sjätte uppstickartelefonen känns som en förfinad version av föregångaren som hänger på moderna trender, på gott och ont. Andreas har hunnit testa en helg, och så här tycker han.

Postnord och e-handelsföretaget Wish har enats om momshantering, och därmed kommer Postnords hanteringsavgift på 75 kronor snart att försvinna enligt nya uppgifter.

Just nu pågår en diskussion i forumet om hur man gör sin Iphone-mobil så säker som möjligt. Ge Appleman och varandra era bästa tips eller om du själv vill ha svar på frågan; gå in och läsa om alla tips och trix!

Apputvecklare bildar förbund inför konferensen WWDC, och kräver nu förändringar i Apples butik App Store. Bland annat vill de att Apple ska ta mindre än 30 procent av intäkterna.

Jag har varit Spotify trogen sedan 2008, men en så enkel sak som att jag slipper reklam på Youtube kan faktiskt vara nog för att jag ska överge min gamla musikpartner.