Här är alla nya emojis för 2018

Under sommaren lanseras Unicode 11.0 och i samband med det kommer det släppas 157 nya emoji-figurer.

Unicode spikade i dag vilka 157 nya emoji-figurer som kommer göra de 2666 figurerna vi redan har, sällskap under 2018.

Några av nyheterna är superhjältar och superskurkar som båda hamnar i jobbkategorin. Samlingen innehåller även ett gäng nya djur som lama, flodhäst, mygga, papegoja och grävling.

Bilderna är gjorda av Emojipedia därav är det inte säkert att de kommer se ut så här när företag som Apple, Google, Microsoft och Facebook har tolkat dem för sina tjänster. Vi minns väl alla Googles cheeseburgar-skandal från förra året till exempel.

Unicode 11.0 förväntas att dyka upp under juni månad vilket innebär att de borde dyka upp lite överallt under andra halvan av 2018.

Kommentarer
27 svar

Hör du till dem som tycker att Apple Homepod är alldeles för dyr? Rapporter gör gällande att Apple planerar ett billigare syskon under varumärket Beats.

Den sjätte uppstickartelefonen känns som en förfinad version av föregångaren som hänger på moderna trender, på gott och ont. Andreas har hunnit testa en helg, och så här tycker han.

Postnord och e-handelsföretaget Wish har enats om momshantering, och därmed kommer Postnords hanteringsavgift på 75 kronor snart att försvinna enligt nya uppgifter.

Just nu pågår en diskussion i forumet om hur man gör sin Iphone-mobil så säker som möjligt. Ge Appleman och varandra era bästa tips eller om du själv vill ha svar på frågan; gå in och läsa om alla tips och trix!

Apputvecklare bildar förbund inför konferensen WWDC, och kräver nu förändringar i Apples butik App Store. Bland annat vill de att Apple ska ta mindre än 30 procent av intäkterna.

Jag har varit Spotify trogen sedan 2008, men en så enkel sak som att jag slipper reklam på Youtube kan faktiskt vara nog för att jag ska överge min gamla musikpartner.