Här är alla nya emojis för 2018

Under sommaren lanseras Unicode 11.0 och i samband med det kommer det släppas 157 nya emoji-figurer.

Unicode spikade i dag vilka 157 nya emoji-figurer som kommer göra de 2666 figurerna vi redan har, sällskap under 2018.

Några av nyheterna är superhjältar och superskurkar som båda hamnar i jobbkategorin. Samlingen innehåller även ett gäng nya djur som lama, flodhäst, mygga, papegoja och grävling.

Bilderna är gjorda av Emojipedia därav är det inte säkert att de kommer se ut så här när företag som Apple, Google, Microsoft och Facebook har tolkat dem för sina tjänster. Vi minns väl alla Googles cheeseburgar-skandal från förra året till exempel.

Unicode 11.0 förväntas att dyka upp under juni månad vilket innebär att de borde dyka upp lite överallt under andra halvan av 2018.

Kommentarer
27 svar

Podden är tillbaka! Redaktionen pratar om MWC 2018, mobilspel med eller utan handkontroll och om prylar som är beroende av molntjänster.

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).