Här är alla nya emojis för 2018

Under sommaren lanseras Unicode 11.0 och i samband med det kommer det släppas 157 nya emoji-figurer.

Unicode spikade i dag vilka 157 nya emoji-figurer som kommer göra de 2666 figurerna vi redan har, sällskap under 2018.

Några av nyheterna är superhjältar och superskurkar som båda hamnar i jobbkategorin. Samlingen innehåller även ett gäng nya djur som lama, flodhäst, mygga, papegoja och grävling.

Bilderna är gjorda av Emojipedia därav är det inte säkert att de kommer se ut så här när företag som Apple, Google, Microsoft och Facebook har tolkat dem för sina tjänster. Vi minns väl alla Googles cheeseburgar-skandal från förra året till exempel.

Unicode 11.0 förväntas att dyka upp under juni månad vilket innebär att de borde dyka upp lite överallt under andra halvan av 2018.

Kommentarer
27 svar

Huawei P20 Pro vinner EISA-utmärkelsen för årets bästa mobil, och visst är det en bra telefon. Men för 99:s del är konkurrensen stenhård, och fler flaggskepp är på gång i höst.

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Netflix har börjat testa att visa promotionvideor för andra program mellan avsnitt, och användarna som råkat ut för det är inte glada.

Nätdejting blir allt vanligare men det kan vara svårt att navigera sig i appdjungeln. Vi hjälper dig att reda ut vilken app du inte kan vara utan och vilka du bör undvika.

De som chockas och upprörs mest av Googles datainsamling är de många användare som aldrig ens reflekterat över att de är företagets användare, och som inte känner till Googles natur.

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!