Här är alla nya emojis för 2018

Under sommaren lanseras Unicode 11.0 och i samband med det kommer det släppas 157 nya emoji-figurer.

Unicode spikade i dag vilka 157 nya emoji-figurer som kommer göra de 2666 figurerna vi redan har, sällskap under 2018.

Några av nyheterna är superhjältar och superskurkar som båda hamnar i jobbkategorin. Samlingen innehåller även ett gäng nya djur som lama, flodhäst, mygga, papegoja och grävling.

Bilderna är gjorda av Emojipedia därav är det inte säkert att de kommer se ut så här när företag som Apple, Google, Microsoft och Facebook har tolkat dem för sina tjänster. Vi minns väl alla Googles cheeseburgar-skandal från förra året till exempel.

Unicode 11.0 förväntas att dyka upp under juni månad vilket innebär att de borde dyka upp lite överallt under andra halvan av 2018.

Kommentarer
27 svar

Nu finns det äntligen en officiell Spotify-app för Apple Watch. En uppdatering till Spotify finns i App Store.

Nu är det dags att utse de absolut bästa teknikprylarna från 2018, och det är vi på 99 som avgör genom att nominera och rösta. Det börjar direkt, så var med du också! Det finns också chans att vinna fina priser.

Trots ett namnbyte är det mesta sig likt hos Samsungs smarta klockor, men trevliga funktioner och klassledande batteritid ger en fantastisk helhetsupplevelse.

Volkswagen har uppdaterat sin IOS-app med stöd för bland annat Siri Shortcuts, så nu kan prenumeranter låsa upp bilen och frosta av rutan med hjälp av Apples röstassistent.

En kommande större variant av Airpods skulle själv kunna reda ut vad som är höger och vänster öra, och anpassa ljudet därefter enligt ett nytt patent som Apple säkrat.

Under föregående helg undersökte vi vilka användningsområden vi här på 99 nyttjar mest flitigt i våra telefoner. Resultatet är både oväntat och väntat.