Här är alla nya emojis för 2018

Under sommaren lanseras Unicode 11.0 och i samband med det kommer det släppas 157 nya emoji-figurer.

Unicode spikade i dag vilka 157 nya emoji-figurer som kommer göra de 2666 figurerna vi redan har, sällskap under 2018.

Några av nyheterna är superhjältar och superskurkar som båda hamnar i jobbkategorin. Samlingen innehåller även ett gäng nya djur som lama, flodhäst, mygga, papegoja och grävling.

Bilderna är gjorda av Emojipedia därav är det inte säkert att de kommer se ut så här när företag som Apple, Google, Microsoft och Facebook har tolkat dem för sina tjänster. Vi minns väl alla Googles cheeseburgar-skandal från förra året till exempel.

Unicode 11.0 förväntas att dyka upp under juni månad vilket innebär att de borde dyka upp lite överallt under andra halvan av 2018.

Kommentarer
27 svar

Oneplus rullar ut en uppdatering nu, som innebär att deras inbyggda telefonapp får stöd för både ljud och videosamtal via Googles tjänst Duo.

Efter fjolårets kontroverser runt Facebook inleddes en utredning i Storbritannien. Slutsatsen är att bolaget inte bör få reglera sig självt.

Frostat glas på baksidan, precis som Pixel 3 och stöd för utgående laddning precis som Huawei Mate 20 Pro. Om de senaste ryktena stämmer kommer årets Iphone låna flera funktioner från Android-lägret.

Sam Jadallah har arbetat både hos Microsoft och lett ett företag som tillverkar smarta lås. Nu har han börjat hos Apple, som också köpt ett företag som arbetar med röststyrning.

Apples uppdaterade version av Airpods kommer att finnas i svart, och massproduceras redan för lansering inom kort enligt källor i Asien.

Samsungs mobildivision hotas från två fronter, och onsdagens Unpacked måste leverera både en attraktiv premiumtelefon och en riktigt bra och prisvärd lur i mellanklassen.