torsdagsquiz

Quiz: Vad kan du om smarta högtalare?

Nu har de första exemplaren av Apples högtalare Homepod hittat ut till kunder. Vi kör därför veckans quiz på temat mindre högtalare för hemmet – alla mer eller mindre smarta och talföra.

Det händer spännande saker när det gäller högtalare för hemmet. Numera kan vi enkelt komplettera ljudanläggningen runt tv:n eller stereohörnan för finlyssning med mindre högtalare – det kan gärna finnas minst en i varje rum. Den tveklöst största trenden just nu är att högtalarna kopplas samman med en röstassistent som kan hjälpa dig mer eller mindre mycket.

Nu har Apple släppt sin Homepod, en av de senaste i raden av högtalare för hemmet – deras variant kontrolleras förstås via Siri. Den här veckan kör vi därför tio kluriga frågor om Homepod och konkurrenterna.

Lycka till!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Ida Blix
Kommentarer
23 svar

Point heter ett svenskutvecklat larm för hemmet eller stugan som inte använder någon kamera för att övervaka. 99 har testat vad den lilla vita dosan går för.

De som redan äger en LG-tv är inte nöjda med att bara årets modeller får stöd för Airplay och Homekit. Nu ska ett upprop få tillverkaren på andra tankar.

Den norska ekobrottsmyndigheten Økokrim har inlett en utredning av den strömmande musiktjänsten Tidal, där miljontals rapporterade musikströmmar kan vara fejk.

Att Apple gav rabatt på batteribyte gjorde att hela 11 miljoner Iphone-användare slog till, jämfört med det normala 1-2 miljoner.

Chromecast Audio går i graven, men för den som fortfarande vill koppla gamla ljudgrejor till ny trådlös teknik finns det flera alternativ, både billiga och dyra.

Ipod kanske ännu inte är redo för pensionen, för om vi ska tro de senaste ryktena från Asien är en ny modell av Ipod Touch på gång från Apple. Är det något du skulle köpa?