torsdagsquiz

Quiz: Vad kan du om smarta högtalare?

Nu har de första exemplaren av Apples högtalare Homepod hittat ut till kunder. Vi kör därför veckans quiz på temat mindre högtalare för hemmet – alla mer eller mindre smarta och talföra.

Det händer spännande saker när det gäller högtalare för hemmet. Numera kan vi enkelt komplettera ljudanläggningen runt tv:n eller stereohörnan för finlyssning med mindre högtalare – det kan gärna finnas minst en i varje rum. Den tveklöst största trenden just nu är att högtalarna kopplas samman med en röstassistent som kan hjälpa dig mer eller mindre mycket.

Nu har Apple släppt sin Homepod, en av de senaste i raden av högtalare för hemmet – deras variant kontrolleras förstås via Siri. Den här veckan kör vi därför tio kluriga frågor om Homepod och konkurrenterna.

Lycka till!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Ida Blix

Podden är tillbaka! Redaktionen pratar om MWC 2018, mobilspel med eller utan handkontroll och om prylar som är beroende av molntjänster.

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).