torsdagsquiz

Quiz: Vad kan du om smarta högtalare?

Nu har de första exemplaren av Apples högtalare Homepod hittat ut till kunder. Vi kör därför veckans quiz på temat mindre högtalare för hemmet – alla mer eller mindre smarta och talföra.

Det händer spännande saker när det gäller högtalare för hemmet. Numera kan vi enkelt komplettera ljudanläggningen runt tv:n eller stereohörnan för finlyssning med mindre högtalare – det kan gärna finnas minst en i varje rum. Den tveklöst största trenden just nu är att högtalarna kopplas samman med en röstassistent som kan hjälpa dig mer eller mindre mycket.

Nu har Apple släppt sin Homepod, en av de senaste i raden av högtalare för hemmet – deras variant kontrolleras förstås via Siri. Den här veckan kör vi därför tio kluriga frågor om Homepod och konkurrenterna.

Lycka till!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Ida Blix
Kommentarer
23 svar

Det blir allt vanligare och vanligare att vi köper saker på nätet men varorna skickas inte av sig själva. Veckans fredagsvideo visar exakt hur avancerat detta maskineri är.

Hör och häpna – Google presenterar en ny lösning för hur folk ska kommunicera på Android. Det rör sig inte om någon Imessage-liknande lösning, men kanske är de äntligen på rätt väg.

Stockholm kommer snart ikapp

Snart har du SL-kortet i mobilen

Allt fler plastkort har gjort sitt och byts ut mot digitala motsvarigheter i mobilen. Nu verkar det som att turen kommit till SL-kortet som gäller för resor med kollektivtrafiken i huvudstaden.

Kan du allt som är värt att veta om Spotify? Det finns alltid mer att lära, och här delar vi med oss av 14 smarta tips och inställningar som gör dig till ett Spotify-proffs.

Just nu håller Andreas på att testa Sonys senaste flaggskepp Xperia XZ2 som i teorin låter imponerande. Här är hans första intryck av telefonen. Passa på att ställ frågor och kom med önskemål eller bara snacka av dig!

Facebook är minst sagt i hetluften nu så 99 letar i frågearkivet och ställer denna vecka 10 kluriga frågor om grundaren och vd:n Mark Zuckerberg. Hur många rätt får du?