torsdagsquiz

Quiz: Vad kan du om smarta högtalare?

Nu har de första exemplaren av Apples högtalare Homepod hittat ut till kunder. Vi kör därför veckans quiz på temat mindre högtalare för hemmet – alla mer eller mindre smarta och talföra.

Det händer spännande saker när det gäller högtalare för hemmet. Numera kan vi enkelt komplettera ljudanläggningen runt tv:n eller stereohörnan för finlyssning med mindre högtalare – det kan gärna finnas minst en i varje rum. Den tveklöst största trenden just nu är att högtalarna kopplas samman med en röstassistent som kan hjälpa dig mer eller mindre mycket.

Nu har Apple släppt sin Homepod, en av de senaste i raden av högtalare för hemmet – deras variant kontrolleras förstås via Siri. Den här veckan kör vi därför tio kluriga frågor om Homepod och konkurrenterna.

Lycka till!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Ida Blix
Kommentarer
23 svar

Vad gör man när Apple utannonserar ett event samma dag som man tänkt lansera sin nya telefon med dunder och brak? Jo, man flyttar eventet.

Om det vardagliga slitet börjar kännas kämpigt kan robotkompisen Vector underlätta livet med både charm och praktisk assistans.

Rykten fortsätter påstå att kommande Ipad Pro-modeller byter Lightning-porten mot USB Type-C, och ska bland annat stöda 4K-video ut till externa skärmar.

Apple är inte klara för i år, utan håller ännu ett event 30 oktober, där vi säkerligen får se nya modeller av Ipad Pro.

Tack till Manne23 för detta #nyhetstips!

Den svenska tjänsten Playpilot vill hjälpa alla där hemma i tv-soffan att hitta något gemensamt att titta på. Dessutom fungerar det som en tv-guide till alla de strömmande tjänster som du har tillgång till. 99 går igenom hur det funkar.

Betaversionen av Android 9 för Samsungs Galaxy S9-telefoner innehåller även nya användarmiljön Samsung Experience 10 med mörkare stilspråk.