torsdagsquiz

Quiz: Vad kan du om smarta högtalare?

Nu har de första exemplaren av Apples högtalare Homepod hittat ut till kunder. Vi kör därför veckans quiz på temat mindre högtalare för hemmet – alla mer eller mindre smarta och talföra.

Det händer spännande saker när det gäller högtalare för hemmet. Numera kan vi enkelt komplettera ljudanläggningen runt tv:n eller stereohörnan för finlyssning med mindre högtalare – det kan gärna finnas minst en i varje rum. Den tveklöst största trenden just nu är att högtalarna kopplas samman med en röstassistent som kan hjälpa dig mer eller mindre mycket.

Nu har Apple släppt sin Homepod, en av de senaste i raden av högtalare för hemmet – deras variant kontrolleras förstås via Siri. Den här veckan kör vi därför tio kluriga frågor om Homepod och konkurrenterna.

Lycka till!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Ida Blix
Kommentarer
23 svar

Ibland leker jag med tanken på att byta mobilplattform, men det finns några saker som jag då skulle sakna och andra som håller mig kvar. Här är de tre viktigaste för mig.

Belkins smarta hemmet-strömbrytare Wemo Mini får stöd för Homekit i efterhand genom en uppdatering av mjukvaran.

Äntligen fredag! Den här gången en kort och informativ genomgång av hur Google Maps fungerar.

Betaltjänsten Google Pay kan inom kort lanseras i Sverige. Det går nu att påbörja registreringen av ett svenskt betalkort i appen, och Nordea ser ut att bli den första banken med stöd.

Tack till Zeugma för detta #nyhetstips!

Vår redaktör Ida Blix installerar en smart kattlucka från Sureflap hemma för att katterna ska kunna gå ut och in på egen hand. Häng med under installationen här.

Förra veckan ställde vi kluriga frågor om Samsung, och tidigare har vi gjort samma sak med Google. Denna varma sommarvecka vill vi veta vad ni vet om Apple. Klarar ni tio rätt? Lycka till!