Hjälp oss göra den bästa fototräffen!

Vad, var och hur vill ni att vi ska ha vår allra första fototräff? Hjälp oss att göra den så bra som möjligt.

Även om vi tycker att det är härligt att hänga med er virtuellt här på 99.se uppskattar vi alltid chansen att träffas i verkliga livet. I vår ska vi anordna vår allra första fototräff där vi tillsammans med er ska lära oss bli lite bättre mobilfotografer samtidigt vi umgås och har trevligt.

För att den ska bli så bra som möjligt vill vi ha er input kring var vi borde ses, vad ni vill lära er och vem som vore drömmen att få dit. Vi skulle bli evigt tacksamma om ni avsatte någon minut för att svara på enkäten här.

Skriven av Amanda Reventlid

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.