Hjälp oss göra den bästa fototräffen!

Vad, var och hur vill ni att vi ska ha vår allra första fototräff? Hjälp oss att göra den så bra som möjligt.

Även om vi tycker att det är härligt att hänga med er virtuellt här på 99.se uppskattar vi alltid chansen att träffas i verkliga livet. I vår ska vi anordna vår allra första fototräff där vi tillsammans med er ska lära oss bli lite bättre mobilfotografer samtidigt vi umgås och har trevligt.

För att den ska bli så bra som möjligt vill vi ha er input kring var vi borde ses, vad ni vill lära er och vem som vore drömmen att få dit. Vi skulle bli evigt tacksamma om ni avsatte någon minut för att svara på enkäten här.

Skriven av Amanda Reventlid

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!