Hjälp oss göra den bästa fototräffen!

Vad, var och hur vill ni att vi ska ha vår allra första fototräff? Hjälp oss att göra den så bra som möjligt.

Även om vi tycker att det är härligt att hänga med er virtuellt här på 99.se uppskattar vi alltid chansen att träffas i verkliga livet. I vår ska vi anordna vår allra första fototräff där vi tillsammans med er ska lära oss bli lite bättre mobilfotografer samtidigt vi umgås och har trevligt.

För att den ska bli så bra som möjligt vill vi ha er input kring var vi borde ses, vad ni vill lära er och vem som vore drömmen att få dit. Vi skulle bli evigt tacksamma om ni avsatte någon minut för att svara på enkäten här.

Skriven av Amanda Reventlid

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.