Hjälp oss göra den bästa fototräffen!

Vad, var och hur vill ni att vi ska ha vår allra första fototräff? Hjälp oss att göra den så bra som möjligt.

Även om vi tycker att det är härligt att hänga med er virtuellt här på 99.se uppskattar vi alltid chansen att träffas i verkliga livet. I vår ska vi anordna vår allra första fototräff där vi tillsammans med er ska lära oss bli lite bättre mobilfotografer samtidigt vi umgås och har trevligt.

För att den ska bli så bra som möjligt vill vi ha er input kring var vi borde ses, vad ni vill lära er och vem som vore drömmen att få dit. Vi skulle bli evigt tacksamma om ni avsatte någon minut för att svara på enkäten här.

Skriven av Amanda Reventlid

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.