Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Facebook testar en ny funktion: Rösta ned inlägg från sidor

Sociala medier-plattformen fortsätter att testa metoder för att styra över flödet. Senast ut är ett test där användare får möjligheten att rösta ned inlägg från sidor.

Facebook har den senaste tiden lanserat ett par funktioner för att hjälpa oss sålla i våra flöden. Det har bland annat handlat om möjligheten att snooza vänner, visa mer innehåll från vänner och rensa bland spaminlägg.

Senaste nytt är att företaget testar en ny funktion där användare ges möjligheten att rösta ned (downvote) ett inlägg. Om en användare väljer att trycka på nedröstningsknappen kommer denne inte längre se inlägget, samt få möjligheten att svara på varför man valde att trycka på knappen.

Funktionen rör dock endast inlägg från offentliga sidor och inte inlägg från personer eller grupper. Facebook klargör också att det inte handlar om en regelrätt knapp för att signalera ”tummen ner”, utan syftet sägs vara att företaget vill ha möjligheten att ta del av feedback från användarna.

Funktionen testat för tillfället på en liten grupp engelskspråkiga Android-användare i USA och det ska inte heller finnas några planer på att utöka testet.

Källa: Techcrunch

Skriven av Eric Persson
Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.