quizresultat

Resultat: Vad kan du om smarta högtalare?

Hur gick det i förra veckans quiz? Här kan du jämföra dig med de andra som gjorde testet.

Förra veckan ställde vi 10 frågor om smarta högtalare. Totalt svarade 316 stycken på samtliga frågor. Så här fördelade sig resultatet:

Veckans klurigaste fråga: Från vårt grannland Danmark kommer högtalartillverkaren Libratone. Deras högtalare Zipp och Zipp Mini får stöd för Alexa. Hur aktiverar du assistenten?
Rätt svar: Du måste trycka på en knapp på högtalaren och sen prata.

Från vårt grannland Danmark kommer högtalartillverkaren Libratone. Deras högtalare Zipp och Zipp Mini får stöd för Alexa. Hur aktiverar du assistenten?

Den allra lättaste frågan var: Amazon Alexa är en mycket kompetent röstassistent som förutom att finnas i tredjepartsprodukter också finns i Amazons egna högtalare för hemmet. Vad heter deras serie?
Rätt svar: Echo.

Amazon Alexa är en mycket kompetent röstassistent som förutom att finnas i tredjepartsprodukter också finns i Amazons egna högtalare för hemmet. Vad heter deras serie?

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
23 svar

Huawei P20 Pro vinner EISA-utmärkelsen för årets bästa mobil, och visst är det en bra telefon. Men för 99:s del är konkurrensen stenhård, och fler flaggskepp är på gång i höst.

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Netflix har börjat testa att visa promotionvideor för andra program mellan avsnitt, och användarna som råkat ut för det är inte glada.

Nätdejting blir allt vanligare men det kan vara svårt att navigera sig i appdjungeln. Vi hjälper dig att reda ut vilken app du inte kan vara utan och vilka du bör undvika.

De som chockas och upprörs mest av Googles datainsamling är de många användare som aldrig ens reflekterat över att de är företagets användare, och som inte känner till Googles natur.

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!