quizresultat

Resultat: Vad kan du om smarta högtalare?

Hur gick det i förra veckans quiz? Här kan du jämföra dig med de andra som gjorde testet.

Förra veckan ställde vi 10 frågor om smarta högtalare. Totalt svarade 316 stycken på samtliga frågor. Så här fördelade sig resultatet:

Veckans klurigaste fråga: Från vårt grannland Danmark kommer högtalartillverkaren Libratone. Deras högtalare Zipp och Zipp Mini får stöd för Alexa. Hur aktiverar du assistenten?
Rätt svar: Du måste trycka på en knapp på högtalaren och sen prata.

Från vårt grannland Danmark kommer högtalartillverkaren Libratone. Deras högtalare Zipp och Zipp Mini får stöd för Alexa. Hur aktiverar du assistenten?

Den allra lättaste frågan var: Amazon Alexa är en mycket kompetent röstassistent som förutom att finnas i tredjepartsprodukter också finns i Amazons egna högtalare för hemmet. Vad heter deras serie?
Rätt svar: Echo.

Amazon Alexa är en mycket kompetent röstassistent som förutom att finnas i tredjepartsprodukter också finns i Amazons egna högtalare för hemmet. Vad heter deras serie?

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Podden är tillbaka! Redaktionen pratar om MWC 2018, mobilspel med eller utan handkontroll och om prylar som är beroende av molntjänster.

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).