quizresultat

Resultat: Vad kan du om smarta högtalare?

Hur gick det i förra veckans quiz? Här kan du jämföra dig med de andra som gjorde testet.

Förra veckan ställde vi 10 frågor om smarta högtalare. Totalt svarade 316 stycken på samtliga frågor. Så här fördelade sig resultatet:

Veckans klurigaste fråga: Från vårt grannland Danmark kommer högtalartillverkaren Libratone. Deras högtalare Zipp och Zipp Mini får stöd för Alexa. Hur aktiverar du assistenten?
Rätt svar: Du måste trycka på en knapp på högtalaren och sen prata.

Från vårt grannland Danmark kommer högtalartillverkaren Libratone. Deras högtalare Zipp och Zipp Mini får stöd för Alexa. Hur aktiverar du assistenten?

Den allra lättaste frågan var: Amazon Alexa är en mycket kompetent röstassistent som förutom att finnas i tredjepartsprodukter också finns i Amazons egna högtalare för hemmet. Vad heter deras serie?
Rätt svar: Echo.

Amazon Alexa är en mycket kompetent röstassistent som förutom att finnas i tredjepartsprodukter också finns i Amazons egna högtalare för hemmet. Vad heter deras serie?

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
23 svar

99 och Samsung bjuder in till mingel, och du är inbuden att hänga med! Imorgon kollar vi på Unpacked-eventet tillsammans på lokal i Stockholm.

Samtal till 1177 Vårdguiden har legat öppet tillgängliga online från så långt tillbaks som 2013, där känsliga uppgifter som personnummer finns med bland detaljerna i samtalen.

Tack till Zimpan för detta #nyhetstips!

Det blir av allt att döma ingen Huawei P30 under MWC nästa vecka, istället vill företaget "skriva om reglerna" med ett event 26 mars.

Oneplus rullar ut en uppdatering nu, som innebär att deras inbyggda telefonapp får stöd för både ljud och videosamtal via Googles tjänst Duo.

En av årets höjdpunkter är nära – Mobile World Congress går snart av stapeln i Barcelona, och vi ska dit. Följ med Jakob och Andreas på äventyr bland mobiltillverkarna.

Efter fjolårets kontroverser runt Facebook inleddes en utredning i Storbritannien. Slutsatsen är att bolaget inte bör få reglera sig självt.