22 februari kommer Alto's Odyssey

Älskade du Alto's Adventure för IOS kan du redan nu förhandsboka Alto's Odyssey som kommer den 22 februari.

Snowboardspelet Alto's Adventure blev väldigt populärt när det kom 2015. 99:s Jakob Nilsson plitade ihop en recension när det var nytt och vi har efter det hållit ett öga öppet efter nyheter från spelstudion. I slutet av 2016 berättade Snowman att de skulle ha en uppföljare redo under 2017.

Så blev inte fallet – men nu är det bara dagar kvar tills du kan spela Alto's Odyssey på en IOS-enhet. Den 22 februari kommer spelet till App Store, men du kan redan du förhandsboka det (det finns ännu ingen information om en lansering för Android-användare).

Återigen spelar du Alto som åker utför, men den här gången är det inte bland snötäckta berg utan i ökenlandskap. Miljöerna skiftar från sanddyner till gamla tempel eller mystiska kanjoner. Spelet bjuder på lite ny mekanik: nu kan du åka på väggar eller hoppa på luftballonger, vilket så klart ger lite nya upplevelser och möjligheter medan du susar framåt.

Hur mycket tid har du lagt på Alto's Adventure? Ser du fram emot att få prova Alto's Odyssey?

Läs mer

Se upp i backen med Alto's Adventure (test, 2015-02-19)
Alto's Adventure får uppföljare (nyhet, 2016-12-08)

Nu finns det äntligen en officiell Spotify-app för Apple Watch. En uppdatering till Spotify finns i App Store.

Nu är det dags att utse de absolut bästa teknikprylarna från 2018, och det är vi på 99 som avgör genom att nominera och rösta. Det börjar direkt, så var med du också! Det finns också chans att vinna fina priser.

Trots ett namnbyte är det mesta sig likt hos Samsungs smarta klockor, men trevliga funktioner och klassledande batteritid ger en fantastisk helhetsupplevelse.

Volkswagen har uppdaterat sin IOS-app med stöd för bland annat Siri Shortcuts, så nu kan prenumeranter låsa upp bilen och frosta av rutan med hjälp av Apples röstassistent.

En kommande större variant av Airpods skulle själv kunna reda ut vad som är höger och vänster öra, och anpassa ljudet därefter enligt ett nytt patent som Apple säkrat.

Under föregående helg undersökte vi vilka användningsområden vi här på 99 nyttjar mest flitigt i våra telefoner. Resultatet är både oväntat och väntat.