22 februari kommer Alto's Odyssey

Älskade du Alto's Adventure för IOS kan du redan nu förhandsboka Alto's Odyssey som kommer den 22 februari.

Snowboardspelet Alto's Adventure blev väldigt populärt när det kom 2015. 99:s Jakob Nilsson plitade ihop en recension när det var nytt och vi har efter det hållit ett öga öppet efter nyheter från spelstudion. I slutet av 2016 berättade Snowman att de skulle ha en uppföljare redo under 2017.

Så blev inte fallet – men nu är det bara dagar kvar tills du kan spela Alto's Odyssey på en IOS-enhet. Den 22 februari kommer spelet till App Store, men du kan redan du förhandsboka det (det finns ännu ingen information om en lansering för Android-användare).

Återigen spelar du Alto som åker utför, men den här gången är det inte bland snötäckta berg utan i ökenlandskap. Miljöerna skiftar från sanddyner till gamla tempel eller mystiska kanjoner. Spelet bjuder på lite ny mekanik: nu kan du åka på väggar eller hoppa på luftballonger, vilket så klart ger lite nya upplevelser och möjligheter medan du susar framåt.

Hur mycket tid har du lagt på Alto's Adventure? Ser du fram emot att få prova Alto's Odyssey?

Läs mer

Se upp i backen med Alto's Adventure (test, 2015-02-19)
Alto's Adventure får uppföljare (nyhet, 2016-12-08)

Samsung avtäcker två nya kroppsburna enheter under Galaxy-märket. Dels den smarta klockan Galaxy Watch Active och dels träningsarmbandet Galaxy Fit.

Samsung Unpacked bjöd på massor av läckra nyheter, och trivselfaktorn var hög när 99, SweClockers och FZ minglade med sina medlemmar. Här kan du se vår liveström i efterhand!

Samsung har presenterat officiella specifikationer för Galaxy Fold, den vikbara telefonen som inte heller är en välbevarad hemlighet.

Galaxy S10-familjen består av hela tre modeller, och i vanlig ordning har Samsung tagit i från tårna med specifikationerna. Men det visar sig också i prislapparna.

Bilder på vad som påstås är Samsungs nya telefon med vikbar bildskärm har dykt upp på nätet, bara några timmar innan lanseringseventet Unpacked drar igång.

Internet- och kabel-tv-leverantören Com Hem börjar nu erbjuda mobiltelefoni till sina kunder, efter att ha gått samman med Tele2 förra året.