22 februari kommer Alto's Odyssey

Älskade du Alto's Adventure för IOS kan du redan nu förhandsboka Alto's Odyssey som kommer den 22 februari.

Snowboardspelet Alto's Adventure blev väldigt populärt när det kom 2015. 99:s Jakob Nilsson plitade ihop en recension när det var nytt och vi har efter det hållit ett öga öppet efter nyheter från spelstudion. I slutet av 2016 berättade Snowman att de skulle ha en uppföljare redo under 2017.

Så blev inte fallet – men nu är det bara dagar kvar tills du kan spela Alto's Odyssey på en IOS-enhet. Den 22 februari kommer spelet till App Store, men du kan redan du förhandsboka det (det finns ännu ingen information om en lansering för Android-användare).

Återigen spelar du Alto som åker utför, men den här gången är det inte bland snötäckta berg utan i ökenlandskap. Miljöerna skiftar från sanddyner till gamla tempel eller mystiska kanjoner. Spelet bjuder på lite ny mekanik: nu kan du åka på väggar eller hoppa på luftballonger, vilket så klart ger lite nya upplevelser och möjligheter medan du susar framåt.

Hur mycket tid har du lagt på Alto's Adventure? Ser du fram emot att få prova Alto's Odyssey?

Läs mer

Se upp i backen med Alto's Adventure (test, 2015-02-19)
Alto's Adventure får uppföljare (nyhet, 2016-12-08)

Hör du till dem som tycker att Apple Homepod är alldeles för dyr? Rapporter gör gällande att Apple planerar ett billigare syskon under varumärket Beats.

Den sjätte uppstickartelefonen känns som en förfinad version av föregångaren som hänger på moderna trender, på gott och ont. Andreas har hunnit testa en helg, och så här tycker han.

Postnord och e-handelsföretaget Wish har enats om momshantering, och därmed kommer Postnords hanteringsavgift på 75 kronor snart att försvinna enligt nya uppgifter.

Just nu pågår en diskussion i forumet om hur man gör sin Iphone-mobil så säker som möjligt. Ge Appleman och varandra era bästa tips eller om du själv vill ha svar på frågan; gå in och läsa om alla tips och trix!

Apputvecklare bildar förbund inför konferensen WWDC, och kräver nu förändringar i Apples butik App Store. Bland annat vill de att Apple ska ta mindre än 30 procent av intäkterna.

Jag har varit Spotify trogen sedan 2008, men en så enkel sak som att jag slipper reklam på Youtube kan faktiskt vara nog för att jag ska överge min gamla musikpartner.