22 februari kommer Alto's Odyssey

Älskade du Alto's Adventure för IOS kan du redan nu förhandsboka Alto's Odyssey som kommer den 22 februari.

Snowboardspelet Alto's Adventure blev väldigt populärt när det kom 2015. 99:s Jakob Nilsson plitade ihop en recension när det var nytt och vi har efter det hållit ett öga öppet efter nyheter från spelstudion. I slutet av 2016 berättade Snowman att de skulle ha en uppföljare redo under 2017.

Så blev inte fallet – men nu är det bara dagar kvar tills du kan spela Alto's Odyssey på en IOS-enhet. Den 22 februari kommer spelet till App Store, men du kan redan du förhandsboka det (det finns ännu ingen information om en lansering för Android-användare).

Återigen spelar du Alto som åker utför, men den här gången är det inte bland snötäckta berg utan i ökenlandskap. Miljöerna skiftar från sanddyner till gamla tempel eller mystiska kanjoner. Spelet bjuder på lite ny mekanik: nu kan du åka på väggar eller hoppa på luftballonger, vilket så klart ger lite nya upplevelser och möjligheter medan du susar framåt.

Hur mycket tid har du lagt på Alto's Adventure? Ser du fram emot att få prova Alto's Odyssey?

Läs mer

Se upp i backen med Alto's Adventure (test, 2015-02-19)
Alto's Adventure får uppföljare (nyhet, 2016-12-08)

Podden är tillbaka! Redaktionen pratar om MWC 2018, mobilspel med eller utan handkontroll och om prylar som är beroende av molntjänster.

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).