Fulkultur om Altered Carbon, neo-noir och den nya cyberpunk-vågen

Fulkultur är tillbaka med ett rafflande avsnitt om neon, nakna kroppar, regn och pang pang. Detta vecka pratar vi om cyberpunk, neo-noir och Netflix storsatsning Altered Carbon.

Denna vecka slänger sig Fulkultur-gänget Jocke Bennet, Amanda Reventlid, Calle Johansson-Sundelius och FZ:s tillskott under våren Gustav Höglund in i den råa, dystopiska världen som kallas cyberpunk och neo-noir.

Samtalat inleds med fokus på genren och temat och ungefär efter 36 minuter grottar vi ner oss i våra intryck av Netflix storsatsning Altered Carbon. Vi spoliar friskt vad som hänt i de fem första avsnitten av serien.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det går att prenumerera på podden via RSS eller Itunes och Fulkultur har dessutom en egen Tumblr-sida där länklista och alla avsnitt samlas. Podden finns dessutom representerad på Facebook, Instagram och Twitter. För er som hellre lyssnar på allt ljudligt via Spotify finns vi även tillgängliga där. Som vanligt tar vi tacksamt emot all form av feedback. Berätta också gärna vad ni skulle vilja höra oss diskutera i framtida avsnitt.