poddradio

Avsnitt #218: Lite trasiga och knasiga

Andreas vilar upp sig hemma, Amandas halsont ställer till det – men podd blir det ändå. Som nästan varje vecka.

Influensa har återigen decimerat redaktionen, men Ida och Amanda träffas den här veckan för att prata om våra nya vänner, Google Assistant och Alexa som flyttat in på kontoret. Det blir också prat om kontaktlösa betalningar och Idas möte med Mastercard.

Ämneslista:

  • Intro (ca 3min)

  • Illojala prylnördar

  • Youtube Red (ca 13 min in)

  • Bambuser (ca 16 min in)

  • Nya kompisar/röstassistenter på redaktionen (ca 18 min in)

  • Apple Homepod (ca 25 min)

  • Kontaklösabetalningar/Mastercard (ca 30 min in)

Mycket nöje!

Avsnitt: Lite trasiga och knasiga

Längd 51:12, filstorlek 33,52 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
20 svar

Årets nya Iphone-modeller är här! Här går vi igenom vad du bör tänka på innan du byter till en ny telefon och hur du gör för att flytta allt från din gamla. Efteråt kan du lämna din gamla telefon till någon ny eller kanske sälja den.

Med IOS 12 dök äntligen appen Genvägar upp. Har du hunnit kika på den och framför allt – har du satt upp några genvägar? Tipsa om dina favorit i den här tråden.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.