poddradio

Avsnitt #218: Lite trasiga och knasiga

Andreas vilar upp sig hemma, Amandas halsont ställer till det – men podd blir det ändå. Som nästan varje vecka.

Influensa har återigen decimerat redaktionen, men Ida och Amanda träffas den här veckan för att prata om våra nya vänner, Google Assistant och Alexa som flyttat in på kontoret. Det blir också prat om kontaktlösa betalningar och Idas möte med Mastercard.

Ämneslista:

  • Intro (ca 3min)

  • Illojala prylnördar

  • Youtube Red (ca 13 min in)

  • Bambuser (ca 16 min in)

  • Nya kompisar/röstassistenter på redaktionen (ca 18 min in)

  • Apple Homepod (ca 25 min)

  • Kontaklösabetalningar/Mastercard (ca 30 min in)

Mycket nöje!

Avsnitt: Lite trasiga och knasiga

Längd 51:12, filstorlek 33,52 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
20 svar

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Vår Jakob har tagit semester så självklart passar vi på att störa honom med frågor om vilka prylar och tjänster som han kommer använda mest under ledigheten.

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?