poddradio

Avsnitt #218: Lite trasiga och knasiga

Andreas vilar upp sig hemma, Amandas halsont ställer till det – men podd blir det ändå. Som nästan varje vecka.

Influensa har återigen decimerat redaktionen, men Ida och Amanda träffas den här veckan för att prata om våra nya vänner, Google Assistant och Alexa som flyttat in på kontoret. Det blir också prat om kontaktlösa betalningar och Idas möte med Mastercard.

Ämneslista:

  • Intro (ca 3min)

  • Illojala prylnördar

  • Youtube Red (ca 13 min in)

  • Bambuser (ca 16 min in)

  • Nya kompisar/röstassistenter på redaktionen (ca 18 min in)

  • Apple Homepod (ca 25 min)

  • Kontaklösabetalningar/Mastercard (ca 30 min in)

Mycket nöje!

Avsnitt: Lite trasiga och knasiga

Längd 51:12, filstorlek 33,52 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
20 svar

En blinkning så är våren förbi tycker redaktionen som har massor av spännande prylar att hugga tag i. Vi hälsar i alla fall prylvåren välkommen med ett nytt avsnitt av vår podd.

Det blåser orkanvindar runt Facebook just nu efter veckans avslöjanden om hur användarnas data kan utnyttjas tämligen frikostigt, och vi passar därför på att bjuda på vd:n Mark Zuckerbergs pudel-intervju.

Det nya smarta låset ska ge dig valmöjligheter med hur du låser upp dörren, där både fingret och mobilen är två av flera alternativ.

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?