Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bli amatörpilot med Dart

För dig som är sugen på att bli amatörpilot, men inte vill ge dig in på drönarmarknaden finns snart pappersflygplanet Powerup Dart som alternativ.

Drönare från DJI och andra företag kanske inte faller alla i smaken. Men som tur är finns det på alternativ på marknaden. Företaget Powerup Toys har utvecklat och kampanjat en rad olika motoriserade pappersflygplan på Kickstarter och Indiegogo de senaste åren och senast ut i sortimentet är modellen Dart.

I grund och botten är det ett kit med cockpit och motor som är själva produkten, men det säljs även en hel del olika mallar för själva flygplanen. Motorn sköter driften framåt och styrningen av planet, men det är cockpiten som står för magin som Dart erbjuder.

Cockpiten är förmögen att kommunicera med din telefon och därigenom får användaren möjligheten att styra flygplanet genom densamma. Piloten kan ge motorn mer kraft genom ett reglage i en app samt styra planets roder genom att vicka på telefonen. Dart sägs vara lätt att flyga och den ska dessutom gå bra att flyga inomhus.

Dart kommer under våren att börja levereras till de som backat projektet på Indiegogo, men finns ännu inte på deras onlineshop. Däremot finns Darts föregångare Powerup 2.0 och Powerup 3.0 tillgängliga på Powerup Toys hemsida.

Källa: Powerup Dart på Indiegogo

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.