Slut på uppdateringar för Swype

Swype var länge ett populärt tangentbordsalterantiv för Android, och hittade också in i App Store, men nu meddelar utvecklarna att det inte kommer några fler uppdateringar.

Det fanns en tid då IOS-användare avundsjukt sneglade åt Android-hållet för möjligheten att byta ut det inbyggda tangentbordet. Ett av de populäraste alternativen Swype släpptes redan 2013 för Android och bjöd på möjligheten att dra fingret mellan bokstäverna för att skriva snabbare och bra röstdiktering. Appen har varit populär sedan dess och har till och med kommit förinstallerad på en del Android-enheter, men nu är det antagligen hög tid att börja leta upp alterantiv om du är en aktiv användare.

När en Reddit-användare nyligen kontaktade utvecklarna Nuance angående en bugg, kom svaret att de inte kommer att utveckla appen något mer. Istället kommer de att fokusera på att sälja in sin AI-lösning till företag.

Apple öppnade upp för tredjepartstangentbord med IOS 8 och Swype släpptes till App Store. Inte heller IOS-användarna får några nya uppdateringar. I en artikel från 1 februari meddelar Nuance att de lägger ned utvecklingen av appen och den finns inte längre kvar i App Store.

Hur länge Swype finns i Google Play Store återstår att se – men om du vill ha appen av någon anledning ska du nog skynda dig dit.

Använder du något tredjepartstangentbord? Berätta gärna vilket i kommentarerna, eller ännu bättre lägg också upp bilder!

Källa: Reddit | Nuance Zendesk

Kommentarer
9 svar

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.