Slut på uppdateringar för Swype

Swype var länge ett populärt tangentbordsalterantiv för Android, och hittade också in i App Store, men nu meddelar utvecklarna att det inte kommer några fler uppdateringar.

Det fanns en tid då IOS-användare avundsjukt sneglade åt Android-hållet för möjligheten att byta ut det inbyggda tangentbordet. Ett av de populäraste alternativen Swype släpptes redan 2013 för Android och bjöd på möjligheten att dra fingret mellan bokstäverna för att skriva snabbare och bra röstdiktering. Appen har varit populär sedan dess och har till och med kommit förinstallerad på en del Android-enheter, men nu är det antagligen hög tid att börja leta upp alterantiv om du är en aktiv användare.

När en Reddit-användare nyligen kontaktade utvecklarna Nuance angående en bugg, kom svaret att de inte kommer att utveckla appen något mer. Istället kommer de att fokusera på att sälja in sin AI-lösning till företag.

Apple öppnade upp för tredjepartstangentbord med IOS 8 och Swype släpptes till App Store. Inte heller IOS-användarna får några nya uppdateringar. I en artikel från 1 februari meddelar Nuance att de lägger ned utvecklingen av appen och den finns inte längre kvar i App Store.

Hur länge Swype finns i Google Play Store återstår att se – men om du vill ha appen av någon anledning ska du nog skynda dig dit.

Använder du något tredjepartstangentbord? Berätta gärna vilket i kommentarerna, eller ännu bättre lägg också upp bilder!

Källa: Reddit | Nuance Zendesk

Kommentarer
9 svar

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.