Slut på uppdateringar för Swype

Swype var länge ett populärt tangentbordsalterantiv för Android, och hittade också in i App Store, men nu meddelar utvecklarna att det inte kommer några fler uppdateringar.

Det fanns en tid då IOS-användare avundsjukt sneglade åt Android-hållet för möjligheten att byta ut det inbyggda tangentbordet. Ett av de populäraste alternativen Swype släpptes redan 2013 för Android och bjöd på möjligheten att dra fingret mellan bokstäverna för att skriva snabbare och bra röstdiktering. Appen har varit populär sedan dess och har till och med kommit förinstallerad på en del Android-enheter, men nu är det antagligen hög tid att börja leta upp alterantiv om du är en aktiv användare.

När en Reddit-användare nyligen kontaktade utvecklarna Nuance angående en bugg, kom svaret att de inte kommer att utveckla appen något mer. Istället kommer de att fokusera på att sälja in sin AI-lösning till företag.

Apple öppnade upp för tredjepartstangentbord med IOS 8 och Swype släpptes till App Store. Inte heller IOS-användarna får några nya uppdateringar. I en artikel från 1 februari meddelar Nuance att de lägger ned utvecklingen av appen och den finns inte längre kvar i App Store.

Hur länge Swype finns i Google Play Store återstår att se – men om du vill ha appen av någon anledning ska du nog skynda dig dit.

Använder du något tredjepartstangentbord? Berätta gärna vilket i kommentarerna, eller ännu bättre lägg också upp bilder!

Källa: Reddit | Nuance Zendesk

Kommentarer
9 svar

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.