Slut på uppdateringar för Swype

Swype var länge ett populärt tangentbordsalterantiv för Android, och hittade också in i App Store, men nu meddelar utvecklarna att det inte kommer några fler uppdateringar.

Det fanns en tid då IOS-användare avundsjukt sneglade åt Android-hållet för möjligheten att byta ut det inbyggda tangentbordet. Ett av de populäraste alternativen Swype släpptes redan 2013 för Android och bjöd på möjligheten att dra fingret mellan bokstäverna för att skriva snabbare och bra röstdiktering. Appen har varit populär sedan dess och har till och med kommit förinstallerad på en del Android-enheter, men nu är det antagligen hög tid att börja leta upp alterantiv om du är en aktiv användare.

När en Reddit-användare nyligen kontaktade utvecklarna Nuance angående en bugg, kom svaret att de inte kommer att utveckla appen något mer. Istället kommer de att fokusera på att sälja in sin AI-lösning till företag.

Apple öppnade upp för tredjepartstangentbord med IOS 8 och Swype släpptes till App Store. Inte heller IOS-användarna får några nya uppdateringar. I en artikel från 1 februari meddelar Nuance att de lägger ned utvecklingen av appen och den finns inte längre kvar i App Store.

Hur länge Swype finns i Google Play Store återstår att se – men om du vill ha appen av någon anledning ska du nog skynda dig dit.

Använder du något tredjepartstangentbord? Berätta gärna vilket i kommentarerna, eller ännu bättre lägg också upp bilder!

Källa: Reddit | Nuance Zendesk

Kommentarer
9 svar

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!