quizresultat

Resultat: Vad vet du om kärlek och teknik?

Hur gick det i förra veckans quiz? Här kan du jämföra dig med de andra som gjorde testet.

Förra veckan ställde vi 10 frågor om kärlek och teknik. Totalt svarade 201 stycken på samtliga frågor. Så här fördelade sig resultatet:

Veckans klurigaste fråga: Siri, Alexa och Google Assistant hade alla bunkrat upp med speciella svar på frågor om kärlek inför alla hjärtans dag. Vilken assistent var överlägset roligast?
Rätt svar: Google Assistant

Siri, Alexa och Google Assistant hade alla bunkrat upp med speciella svar på frågor om kärlek inför alla hjärtans dag. Vilken assistent var överlägset roligast?

Den allra lättaste frågan var: I ett avsnitt av den tecknade serien The Simpsons bygger Lisa ett socialt nätverk som heter Springface. Vilken pryl från 1983 är det som får lite kärlek och uppskattning av serietecknarna i avsnittet som heter The D'oh-cial Network?
Rätt svar: Lisa använder en Lisa (från Mapple/Apple).

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
7 svar

Ring Video Doorbell 2 är en dörrklocka med inbyggd kamera. Via en app får du full koll på vad som händer vid ytterdörren – utan att behöva resa dig från soffan, eller för den delen ens vara hemma. 99 har testat.

Domen innebär att Telia ska betala kassettskatt för Iphone-modeller från 2009 och framåt, vilket kan leda till dyrare telefoner.

Som en julklapp till bokälskare ger Apple bort flera klassiska romaner som ljudböcker, inlästa av kända skådespelare och komiker.

Googles röstassistent nöjer sig inte med att informera om försenade flyg; nu börjar den digitala hjälpredan också förutse förseningar och meddela om dessa.

Bakåt-knappen i webbläsare kan luras genom att webbplatser lägger till falsk historik som skickar användaren åt fel håll, men nu jobbar Chrome på en lösning för allas trevnad.

Apple har rekryterat branschkändisen Andrew Kim, en designer som jobbat åt både Tesla och Microsoft med allt från Model 3, Windows 10 och Xbox. Vad ska han hitta på hos Apple tro?