quizresultat

Resultat: Vad vet du om kärlek och teknik?

Hur gick det i förra veckans quiz? Här kan du jämföra dig med de andra som gjorde testet.

Förra veckan ställde vi 10 frågor om kärlek och teknik. Totalt svarade 201 stycken på samtliga frågor. Så här fördelade sig resultatet:

Veckans klurigaste fråga: Siri, Alexa och Google Assistant hade alla bunkrat upp med speciella svar på frågor om kärlek inför alla hjärtans dag. Vilken assistent var överlägset roligast?
Rätt svar: Google Assistant

Siri, Alexa och Google Assistant hade alla bunkrat upp med speciella svar på frågor om kärlek inför alla hjärtans dag. Vilken assistent var överlägset roligast?

Den allra lättaste frågan var: I ett avsnitt av den tecknade serien The Simpsons bygger Lisa ett socialt nätverk som heter Springface. Vilken pryl från 1983 är det som får lite kärlek och uppskattning av serietecknarna i avsnittet som heter The D'oh-cial Network?
Rätt svar: Lisa använder en Lisa (från Mapple/Apple).

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
7 svar

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

Idag inleds fotbolls-VM med en match mellan värdlandet Ryssland och Saudiarabien. För Iphone-användare finns Siri här för att svara på frågor.