quizresultat

Resultat: Vad vet du om kärlek och teknik?

Hur gick det i förra veckans quiz? Här kan du jämföra dig med de andra som gjorde testet.

Förra veckan ställde vi 10 frågor om kärlek och teknik. Totalt svarade 201 stycken på samtliga frågor. Så här fördelade sig resultatet:

Veckans klurigaste fråga: Siri, Alexa och Google Assistant hade alla bunkrat upp med speciella svar på frågor om kärlek inför alla hjärtans dag. Vilken assistent var överlägset roligast?
Rätt svar: Google Assistant

Siri, Alexa och Google Assistant hade alla bunkrat upp med speciella svar på frågor om kärlek inför alla hjärtans dag. Vilken assistent var överlägset roligast?

Den allra lättaste frågan var: I ett avsnitt av den tecknade serien The Simpsons bygger Lisa ett socialt nätverk som heter Springface. Vilken pryl från 1983 är det som får lite kärlek och uppskattning av serietecknarna i avsnittet som heter The D'oh-cial Network?
Rätt svar: Lisa använder en Lisa (från Mapple/Apple).

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
7 svar

En blinkning så är våren förbi tycker redaktionen som har massor av spännande prylar att hugga tag i. Vi hälsar i alla fall prylvåren välkommen med ett nytt avsnitt av vår podd.

Det blåser orkanvindar runt Facebook just nu efter veckans avslöjanden om hur användarnas data kan utnyttjas tämligen frikostigt, och vi passar därför på att bjuda på vd:n Mark Zuckerbergs pudel-intervju.

Det nya smarta låset ska ge dig valmöjligheter med hur du låser upp dörren, där både fingret och mobilen är två av flera alternativ.

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?