quizresultat

Resultat: Vad vet du om kärlek och teknik?

Hur gick det i förra veckans quiz? Här kan du jämföra dig med de andra som gjorde testet.

Förra veckan ställde vi 10 frågor om kärlek och teknik. Totalt svarade 201 stycken på samtliga frågor. Så här fördelade sig resultatet:

Veckans klurigaste fråga: Siri, Alexa och Google Assistant hade alla bunkrat upp med speciella svar på frågor om kärlek inför alla hjärtans dag. Vilken assistent var överlägset roligast?
Rätt svar: Google Assistant

Siri, Alexa och Google Assistant hade alla bunkrat upp med speciella svar på frågor om kärlek inför alla hjärtans dag. Vilken assistent var överlägset roligast?

Den allra lättaste frågan var: I ett avsnitt av den tecknade serien The Simpsons bygger Lisa ett socialt nätverk som heter Springface. Vilken pryl från 1983 är det som får lite kärlek och uppskattning av serietecknarna i avsnittet som heter The D'oh-cial Network?
Rätt svar: Lisa använder en Lisa (från Mapple/Apple).

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
7 svar

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.

UE har uppdaterat sin Boom-serie med portabla Bluetooth-högtalare. De nya modellerna är vattentäta och har fått flera nya finesser.

Tillsammans med IOS 12 släppte Apple också Watch OS 5 till världen. Vi går igenom nyheterna som väntar dig.

På fredag börjar Apples nya flaggskeppsmobiler att säljas i butiker. Om du har en Iphone X redan – finns det några skäl att uppgradera? Kanske finns det ett stort skäl.

IOS 12 är här, och går att ladda hem. Här är en snabb genomgång av nyheterna i systemet.