fredagsvideo

Överdriven användning av smarta klockor kan slå bakut

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

Allt mer av det vi har runt omkring oss är uppkopplat och smart. Allt från kalsonger och hårborstar till bilar, lampor, klockor, strumpor och säkert till och med skosnören är uppkopplade och smarta. Det stannar inte heller vid att allt vi gör ska sparas, de smarta produkterna ska också hjälpsamt ge oss feedback på det vi gör.

Många gånger är detta något som gör att vi kan få bättre vanor och mer hälsosamma liv men ibland kan det också kännas som att man aldrig får vara ifred med sina dåliga, men också väldigt sköna och härliga vanor.

Denna fredagsvideo drar detta koncept till sin spets och det finns en klocka för varje behov som ibland är minst sagt svåra att kombinera.

Trevlig helg!
Och kom ihåg att inte göra exakt allt som din smarta klocka uppmanar dig att göra.

Kommentarer
14 svar

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Vår Jakob har tagit semester så självklart passar vi på att störa honom med frågor om vilka prylar och tjänster som han kommer använda mest under ledigheten.

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?