fredagsvideo

Överdriven användning av smarta klockor kan slå bakut

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

Allt mer av det vi har runt omkring oss är uppkopplat och smart. Allt från kalsonger och hårborstar till bilar, lampor, klockor, strumpor och säkert till och med skosnören är uppkopplade och smarta. Det stannar inte heller vid att allt vi gör ska sparas, de smarta produkterna ska också hjälpsamt ge oss feedback på det vi gör.

Många gånger är detta något som gör att vi kan få bättre vanor och mer hälsosamma liv men ibland kan det också kännas som att man aldrig får vara ifred med sina dåliga, men också väldigt sköna och härliga vanor.

Denna fredagsvideo drar detta koncept till sin spets och det finns en klocka för varje behov som ibland är minst sagt svåra att kombinera.

Trevlig helg!
Och kom ihåg att inte göra exakt allt som din smarta klocka uppmanar dig att göra.

Kommentarer
14 svar

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.