fredagsvideo

Överdriven användning av smarta klockor kan slå bakut

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

Allt mer av det vi har runt omkring oss är uppkopplat och smart. Allt från kalsonger och hårborstar till bilar, lampor, klockor, strumpor och säkert till och med skosnören är uppkopplade och smarta. Det stannar inte heller vid att allt vi gör ska sparas, de smarta produkterna ska också hjälpsamt ge oss feedback på det vi gör.

Många gånger är detta något som gör att vi kan få bättre vanor och mer hälsosamma liv men ibland kan det också kännas som att man aldrig får vara ifred med sina dåliga, men också väldigt sköna och härliga vanor.

Denna fredagsvideo drar detta koncept till sin spets och det finns en klocka för varje behov som ibland är minst sagt svåra att kombinera.

Trevlig helg!
Och kom ihåg att inte göra exakt allt som din smarta klocka uppmanar dig att göra.

Kommentarer
14 svar

Årets nya Iphone-modeller är här! Här går vi igenom vad du bör tänka på innan du byter till en ny telefon och hur du gör för att flytta allt från din gamla. Efteråt kan du lämna din gamla telefon till någon ny eller kanske sälja den.

Med IOS 12 dök äntligen appen Genvägar upp. Har du hunnit kika på den och framför allt – har du satt upp några genvägar? Tipsa om dina favorit i den här tråden.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.