Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Följ med oss till Barcelona

Årets högtid för mobilfrälsta drar igång i Barcelona, och från mässgolvet rapporterar Ida och Amanda. Följ deras äventyr både här och på sociala medier.

Metropolen Barcelona står åter värd för världens största mobilmässa, för nu drar Mobile World Congress 2018 igång. Från 99 är Ida och Amanda på väg till Katalonien för att mingla med tillverkarna, kika på alla nyheter och rapportera om allt spännande som visas upp.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Mässan smygstartar redan idag med Samsungs stora event, där årets flaggskepp Galaxy S9 ska avtäckas. Därefter följer några dagar med massor av het hårdvara och tokfina tillbehör från mässgolvet. Ida och Amanda lär inte få en lugn stund, och förutom artiklar om det mesta och det bästa kommer de också husera på vårt Instagram-konto, och givetvis också här i forumet.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.