MWC 2018

Se Samsung Unpacked från Barcelona

Även om du inte var i Barcelona på söndagskvällen kan du se Samsungs lanseringsevent i lugn och ro via Youtube. Livesändningen finns att se igen här.

Nu har Samsung avtäckt sina nya flaggskeppsmobiler Galaxy S9 och S9 Plus. Vill du se presentationen med alldeles egna ögon låter det sig göras ovan. Samsung direktsände eventet som skedde i Barcelona under söndagskvällen och videon finns kvar att se också nu i efterhand.

Vill du läsa och se Ida och Amandas rapport från eventet kan du göra det här.

Kommentarer
29 svar

När du ska byta en sprucken skärm på din Iphone är det viktigt att det går fort. Nu får auktoriserade serviceverkstäder möjlighet att byta glaset på en timme, direkt på plats.

Nya renderingar visar upp hur Apples nästa generation av Ipad Pro kan komma att se ut. Apple förväntas visa upp de nya enheterna den 30 oktober.

Ett hemligt dokument avslöjar nu vad Android-tillverkarna får betala för att ha Play Store förinstallerad, och det blir dyrt. Men rabatt ges om även Chrome och Googles sökmotor används.

Vår medlem jk4 står i valet och kvalet mellan Iphone X och Iphone XR. Vilken skulle du välja och varför? In i tråden och berätta!

Den svenska tjänsten Playpilot vill hjälpa alla där hemma i tv-soffan att hitta något gemensamt att titta på. Dessutom fungerar det som en tv-guide till alla de strömmande tjänster som du har tillgång till. 99 går igenom hur det funkar.

Vad gör man när Apple utannonserar ett event samma dag som man tänkt lansera sin nya telefon med dunder och brak? Jo, man flyttar eventet.

Tack till Texmex för detta #nyhetstips!