MWC 2018

Se Samsung Unpacked från Barcelona

Även om du inte var i Barcelona på söndagskvällen kan du se Samsungs lanseringsevent i lugn och ro via Youtube. Livesändningen finns att se igen här.

Nu har Samsung avtäckt sina nya flaggskeppsmobiler Galaxy S9 och S9 Plus. Vill du se presentationen med alldeles egna ögon låter det sig göras ovan. Samsung direktsände eventet som skedde i Barcelona under söndagskvällen och videon finns kvar att se också nu i efterhand.

Vill du läsa och se Ida och Amandas rapport från eventet kan du göra det här.

Kommentarer
29 svar

Apple fortsätter sin satsning på seminarier och gratis digitala läroböcker om bland annat fotografering och videoredigering. Nu har materialet "Alla kan skapa" översatts till fler språk, och även svenska är på gång.

Andreas flyger till Paris för att titta på Honors senaste telefon, som skryter med både skärmhål och 48 megapixlars kamera. Vad vill du att vi kikar extra på?

Lanseringen av Samsungs nya flaggskepp Galaxy S10 kommer allt närmare, och innan eventet 20 februari har det nu dykt upp en läckt bild.

Ikea och Sonos samarbetar kring den kommande högtalarserien Symfonisk, och nu har en video släppts som avslöjar att produkten kommer senare i år.

Apples karttjänst har nu fått stöd för kollektivtrafik i Sverige, inklusive bussar, tunnelbana, rälsbuss och Intercity-tåg.

Tack till Innis för detta #nyhetstips!

Den här veckan gästas podden av Karl Emil Nikka som av er läsare blev framröstad till Årets teknikinspiratör. Vi pratar förstås om säkerhet i olika former – missa inte detta!