MWC 2018

Se Samsung Unpacked från Barcelona

Även om du inte var i Barcelona på söndagskvällen kan du se Samsungs lanseringsevent i lugn och ro via Youtube. Livesändningen finns att se igen här.

Nu har Samsung avtäckt sina nya flaggskeppsmobiler Galaxy S9 och S9 Plus. Vill du se presentationen med alldeles egna ögon låter det sig göras ovan. Samsung direktsände eventet som skedde i Barcelona under söndagskvällen och videon finns kvar att se också nu i efterhand.

Vill du läsa och se Ida och Amandas rapport från eventet kan du göra det här.

Kommentarer
29 svar

Apple nekade en ny app från Valve som strömmar spel från Steam till IOS, och nu förklarar marknadschefen Phil Schiller varför.

Få Apple-produkter har fått så mycket kritik som Kartor. Numera är tjänsten en stor anledning till varför jag fortsätter att välja Apple. Nu ska ni få höra varför jag älskar Apple Kartor.

Den här veckans podd bjuder på mobilsnack, lite pepp inför WWDC, intressanta undersökningar och ett varmt hej då från Amanda som snart börjar på ett nytt jobb.

Nu är både Ida och Jakob tillbaka från sina respektive föräldraledigheter vilket betyder att det är dags för mig att säga hejdå.

Att förstå sig på kryptovalutor som Bitcoin är inte det lättaste. Youtube-kanalen Botnik studios "hjälper till" med ett tveksamt men roligt resultat.

En Echo-enhet har blivit ertappad med att spela in en konversation i bakgrunden och dela den med en kontakt i användarens adressbok.